- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Windows 11
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Remélem jó helyen kopogtatok a gondommal.
Próbálnám felrakni a W10-et a jelenlegi 7-es Win-re (64 bit-es), sikertelenül. Letölti, elkezdi telepíteni, majd a fájlok másolása közben bedobja, hogy az előző verzió visszaállítása. Újraindulás után a 800F0830-20003 hibakódot dobja. Amit találtam róla, hogy húzzam le az USB-s fityfenéket a gépről, és úgy próbálkozzak. Eredmény ugyanaz.
Maga a gép kompatibilis, hiszen február elején 1× már feltelepült, csak sajnos akkoriban sz@rakodott a tápegységem, ami miatt állandóan elszállt a gépem, így a friss W10 is visszaállt ( ) win 7-re.
Azóta kicseréltem a tápot, a gép "stabil", ám nem akarja 10-est ismét benyelni.Mit tudnék tenni, azon kívül, hogy tiszta telepítés? Nem szeretném az összes bizgentyűmet/beállításaimat ismét babrálni/letölteni/beállítani.
Az bezavarhat, hogy az alábbi 2 biztonsági frissítést se akarja felrakni?
Biztonsági frissítés Windows 7 for x64-based Systems rendszerhez (KB3126593)
Összegző biztonsági frissítés a Windows 7 for x64-based Systems rendszeren futó Internet Explorer 11 böngészőhöz (KB3139929)Miért mindig én???
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest