- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Boldogabb állatok? A sertések érzelmeit figyeli az AI
- DIGI internet
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy a Microsoft Edge böngészöm egyszerüen bezárhatatlan a jobbfelső X-el?
Hiába nyomkodom semmit nem csinál és nem záródik be az Edge. Csak is a Feladatkezelőből lőhetem ki, másképpen nem megy, még Alt+F4-el sem!
Mitől lehet ez? -
őstag
válasz laca.1 #35348 üzenetére
Van probléma, egy hónapja megy a huzavona, szervizbe küldözgetés, hogy alkalmatlan streamelésre, játékra az akadozó hang és a gyenge teljesítmény miatt.
Egyszer HDD-t cseréltek, aztán pedig azzal küldték vissza, hogy ők nem tapasztalták a hibajelenséget... Most panaszt tettem, várok holnapig.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Egyik meghajtómon beállítottam a bitlocker védelmet. viszont minden újra indításkor újra meg kell adnom a jelszót. Tudnátok segíteni abban, hogyan tudnám megjegyeztetni vele, hogy többet ne kérje? pl: mint pendrive esetében a to go funkciónál.
Nagyon köszönöm a segítséget!// -
-
laca.1
aktív tag
válasz Freddycom #35352 üzenetére
A win 10 hasznalhatatlan kaki.amikor ki jött a win 8.1 már úgy vártam hogy föl tegyem,aztán jött a szörnyű igazság nem jó.ott is azzal volt a probléma,hogy a hdd 100% on ment,hang probléma stb.aztán nagy örömmel estem neki a win 10-nek de ugyan az (Használhatatlan sza....)nem nagyon vágom mi az a dpc de nem is érdekel annyit tudok hogy van egy program azzal szoktam ellenőrizni.és a win 7 tökéletes minden a w8-w10 totálkáros.ez van én még egyszer egy percet sem szánok rá hogy telepitsem a win 8-10 nem idegesitem magam.
-
net91
senior tag
Vásároltam egy Acer Aspire ES1-311-es laptopot linuxal.
Később feltettem rá a W7, majd frissítettem W10-re, amely után eltűnt a touchpad.
- Feltettem a kapott CD-ről az eredeti drivereket, ereménytelen,
-az Acer oldaláról a firmware synaptics-et feltettem eredménytelen,
-az Acer szervíz azt mondta, hogy tegyem fel a az IO és a chipset intel drivereket, feltettem eredménytelen.A szerviz ezt követően azt mondta, hogy szoftveres hibával nem foglalkoznak.
Olvastam, itt a fórumon már sokaknak volt hasonló problémája, de a megoldást nem találtam meg leírva.
Mit tegyek még, hogy végre legyen touchpad-om?
Köszönettel.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
cattus
addikt
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
I
tag
válasz Norbi095HUN #35351 üzenetére
Zárd be a lap fülén levő X-el. Vagy a tálca előnézeti ablakában levő X-el. Nálam sem működik néha a jobb felső, csak ha lekicsinyítem a méretét a böngészőnek. De azt hiszem a 8GadgetPack kavar be, nálam be van üzemelve hogy "mindig felül"
[ Szerkesztve ]
Have a nice day!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősömet kértem meg,hogy töptse le a 10-et a Microsoft oldaláról Media Creation tool progival.Jelenleg milyen kiadások között lehet választani?!
Én csak mobilról tudom az oldalt megnézni jelenleg.De a Windows 10 Home-ot nem látom a menüben.Vagy a sima betüjel nélküli a Windows 10 Home-nak felel meg?![ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Win 10 pro. Eredeti frissítés, mikor lehetett már attól. Nagyából ismerem.
Most vettem egy zsír új WD blue 1 terrás vinyót. (WD10EZEX ).
Minden látja: Eszközkezelő, Sentinel. Bios.
Én viszont nem tudom előcsalogatni: Ez a gép - eszközök és meghajtóknál.
Egyszer már voltam ilyen szituba még Win. 7-nél de azt megoldottam, néhány éve valahogy.
Sata kábelt , tápot cserélgettem, jók.
Valaki valami ötletet?
Köszönöm. -
-
greggorius
tag
Felraktam a W 10-re a Power DVD-t , hogy lehessen nézni a BD25 vagy 50es filmeket és extráikat, de csak az adott film menüjét játssza le. Mi lehet a probléma? Köszi!
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék frissíteni win8.1 pro-ról win10-re. Mennyire stabil a rendszer? Felhasználó barát vagy napi figyelmet igényel?
Pár szóban írjátok le mit tapasztaltok
-
addikt
válasz #41133696 #35363 üzenetére
A 10240-es verzióhoz meg ezek érkeztek:
A telepítéskor azért volt bennem egy kis para, mert tegnap este felraktam az nvidia legújabb driverét, amiről ma olvastam több helyen is, hogy komoly problémákat okoz, többek között az olyan Win 10-es rendszereknél, amik nem tiszta telepítésűek, hanem csak frissítettek, mint pl. az enyém is. Nálam ugyan nem jelentkezett semmi gond, de azért tartottam tőle, hogy a mostani Win frissítések esetleg összeugranak a driverrel, de eddig szerencsére megúsztam.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Orlin
addikt
válasz netpeti98 #35375 üzenetére
És ugye jól emlékszem, hogy a telepitő programot a Microsoft Windows 10 oldalról tölti le?!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
netpeti98
addikt
Igen, a programon belül tudod kiválasztani, hogy melyik kiadást szedje le.
Amúgy amit linkeltél az az ISO-k közvetlen letöltéséhez készült oldal, de desktopon rögtön átirányít a Media Creation Tool oldalára.Ha meg akarok kerülni a MCT-t, akkor innen közvetlenül is letölthetőek az ISO fájlok:[link].
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz greggorius #35373 üzenetére
Barátom,VLC media Player amire neked szükséged van. [link]
Én is ezt használom már régóta,mindent lejátszik,BD25/50.....stb[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
Popes
őstag
válasz kertsa #35374 üzenetére
Tedd fel, próbáld ki, mert van amelyik gépen annyi anomália van hogy a hajad kitéped, van amelyiken meg fut mint egy álom. Nagyon úgy néz ki hogy erősen befolyásolja a konfig összeállítása, a telepített programok és a felhasználói szokások.
Kipróbálod és meglátod hogy melyik csoportba tartozol.(viszont egy frissítés bármikor átdobhat a másik csoportba )Szerk közbe látom már van tapasztalatod.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
greggorius
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #35380 üzenetére
Köszi a tippet, de a VLC sajnos nem játssza le a BD 25/50es lemezek extráit
Más ötlet? -
AMD Power
titán
Az mitől lehet ,hogy laptopomon hiába van bekapcsolva a BT és a láthatóság engedélyesése, semmilyen eszközt nem lát a gép. Illetve az eszközök sem látják a gépet.
-
dokee78
félisten
Arról semmi hír,hogy valaha a közeljövőben lesz-e magyar Cortana?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehetséges valahogy az edge-be importálni a firefox könyvjelzőit? Egy ideje elég sokszor összeomlik a böngésző ezért kipróbálnám a másikat.
-
greggorius
tag
Tudna valaki segíteni?
egy BD25-ös filmről van szó -ISO fájl- amit felismer a PowerDVD és el is kezdi lejátszani a menüt, de amikor kiválasztom, hogy magát a filmet játssza, akkor elmegy a hang és a kép de az alsó kijelzősávon látszik, hogy számolja/mutatja a film másodperceit. Mi lehet a gond??
Amúgy a elsősorban a BD 25-50es filmek extrái miatt szeretném használni a PowerDvd-t. -
atyca
senior tag
válasz greggorius #35385 üzenetére
Kodi?
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, mióta Windows 10-re frissítettem, hogy bizonyos időközönként (kb. 10-15 percenként) megakad egy pillanatra a hang és az egész gép is, utána megy tovább mintha semmi nem történt volna. Tiszta újratelepítés után is csinálja, de volt olyan is, hogy órákig nem (vettem észre). Havernál ugyan ez a probléma, szóval az erősítő kizárva, nekem optikával van rákötve, neki analóg RCA. Találkoztatok már hasonló problémával, van rá megoldás? Ezen kívül nincs gondom a rendszerrel, nem szívesen váltanék vissza 8.1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest