Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz szabonagyur #3472 üzenetére

    Én is arra számítottam, főleg azért, mert párszor érkeztek hírek az új build érkezéséről. 9926 + "hotfix"-el használom, egyetlen dolog irritál, amit, ha jól emlékszem már leírtam, mégpedig, ha kikapcsolom teljes egészében az UAC-ot, akkor eltűnik a Start Menü. Ha valaki erre tud megoldást és megosztaná velem, akkor annak nagyon örülnék.
    Egyébként gyorsnak gyors a rendszer, de 8.1-nél nem igazán érzem fürgébbnek. Próbaképp első körben egy régi, lassú HDD-re tettem fel, persze így én sem voltam megelégedve a gyorsaságával, de ahogy nézem te is SSD-vel használod a TP-t.
    Instabilitás alatt mire gondolsz pontosan? Explorer.exe hibák, random összeomlások, fagyások? Én jelenleg egy helyet találtam, ahol biztosan, szinte minden egyes alkalommal tudom fagyasztani a rendszert, vagy pontosabban azt az ablakot, amit használok. Ez a Vezérlőpult/Hang/Felvétel fülnél van, ha pl. ott módosítok valamit és OK-ra megyek, akkor befagy az ablak az esetek 95%-ában. De egy szabályos leállítás, és utána gond nélkül működik.

Új hozzászólás Aktív témák