- Synology NAS
- Debian GNU/Linux
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz szabonagyur #3800 üzenetére
Bocs, csak türelemteszt volt (nekem már elfogyott )
-
Gyick
őstag
Mi az az ISO?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egér driver volt a ludas, már ami az akadást illeti. Leszedtem, így most jó(előző build-el jó volt), de a cortana továbbra is néha csődöt mond, illetve a hálózati kapcsolatokat is csak vezérlőpult alól érem el(lásd fenti kép).
OFF: Vicces ez a Cortana. A mizu kérdésre(What's up?) adott válaszán behaltam Bár ha úgy vesszük, nem biztos, hogy vicc, csak nem érti a szlenget
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
prannk
őstag
És melyik buildot érdemes felrakni?
-
netpeti98
addikt
-
prannk
őstag
Melyik buildot érdemes felrakni?
-
félisten
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok ha nem baj nem akarom végigolvasni az összes hozzászólást.
Lenne két kérdésem
1. Lehet majd frissíteni tp-ről végleges win10-re vagy vissza kell majd hozzá tenni a 8.1-et hogy letudjam szedni a végleges iso-t (frissítésbe nem bízok jobban szeretem a tiszta telepítést.) És mi fog hozzá kelleni, mert mindenfele írnak mindent, de ebben a fórumban jobban bízok.
2. Mennyire jó mindennapos használatra a mostani build? Már szeretném felrakni, de ha még sok a bug akkor még várok inkább pár frissítést.Huawei P20 Pro Black
-
félisten
-
Levwi
aktív tag
Köszi a válaszokat. Ha véletlenül nem lehet tp-ről frissíteni akkor fel se rakom majd csak a véglegest legalább megspórolok egy telepítést.
Huawei P20 Pro Black
-
Tournament
aktív tag
C:\Windows\SystemApps\ShellExperienceHost_cw5n1h2txyewy
ShellExperienceHost.exe ami leszokot halni az a start menu
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz osztszoroz #3818 üzenetére
alt-F4 is működik desktopról
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
prolad
addikt
válasz Tournament #3822 üzenetére
Az SSD egy 64 GB-os Samsung 830-as.Nem is tudtam,hogy ennyi rejtett tartalék van benne
Taifa Díaz
A vicces az,hogy semmilyen játék nincs az SSD-n,azok a másik meghajtón vannak
-
félisten
Eddig nem ugy volt, hogy az OneDrive nem tamogatja a szimbolikus linkeket? Most siman besymlinkeltem a NAS-om Music folderet az OneDrive folderem ala, es tolja is fel a cuccot (meglatjuk, mit szol).
Na, meg is doglott, tul mely volt a folderstruktura. Egyben ki is jelentkezett, eleg gaz.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
bzoley
veterán
Csak nálam nem működik/nem elérhető/nem találom/hülye vagyok hozzá az a hely, ahol ip-t, dns-t lehet piszkálni? Sőt, úgy látom, az eddigi statikus ip-m is ki lett lőve, és dhcp-n vagyok. Csak épp nem férek hozzá semmihez.
-
Воланд
titán
uj control panel --> network & internet --> Ethernet --> Change adapter settings --> jobb klikk az adott halozaton es properties (nalam az utolso lepesnel csak annyit ir, hogy "an unexpected error occurred" )
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nababika
aktív tag
A store betat hogy lehet működésre bírni? Update-elni akar de nem megy neki.
-
prannk
őstag
Tálca színét hogyan elhet változtatni?
-
prannk
őstag
A 2013 as office ben a Wordben a magyar szavakat hibásnak tekinti. A nyelvet átállítottam magyarra alapértelmezettként. De ugyanúgy hibásnak tekinti. Nekem kellene a helyesírás ellenőrző mert mostanában sok tételt írok gépen.
-
félisten
-
prannk
őstag
válasz szabonagyur #3835 üzenetére
Ezt hol találom?
-
félisten
-
netpeti98
addikt
-
prannk
őstag
válasz szabonagyur #3837 üzenetére
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
-
-
mrazgabor
tag
Én azt vettem észre, hogy az új build nem szereti az nvidia drivert. Feltettem a videókártyához a legfrissebbet (hdmi hangot is) és nem hajlandó az audió rendszer beindulni, és így hiába ismeri fel a hangeszközöket mert nem tud lejátszani semmit. msconfig alatt is csak annyit így hogy windows audio "staring" (úgye itt ha mükökik runningnak kell szerepelni) ha legyalulom az nvidia drivereket akkor újrainditás után újra müködik de másképp nem. Az elöző kiadás stabilabb volt.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
találkoztatok már olyannal win10 és office preview kombónál, hogy ha egy készített xls-t meg szeretnék "osztani" emailben, akkor csak a gyári mail appot hozza fel, mint lehetséges küldő app és a thunderbird-öt nem , pedig default mail app nak be van téve
tesztelnénk a cégnél mennyire lesz jó nekünk a win10 bentre, de én pl csak a fontos dolgokat mentem le a gépre, a többit ha megcsinálom elküldöm akinek kell és azok csak emailben vannak meg, sose mentem le magamnak, hogy onnan küldjem elSeriesX: JamesSHun
-
-
pzstm
titán
válasz JamesHun #3849 üzenetére
modern app preview, az még nagyon preview korlátozott API használattal, nem is vagyok benne biztos hogy ezt már tudja (bár elmondásod alapján nem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest