Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz #41133696 #3209 üzenetére

    Jó, hát, én is szoktam mondani, hogy nemlassú a szerver, csak megfontolt :)
    A baj inkabb az szokott lenni, hohy nagy cegeknel is, vagy nem akarnak, vagy ne tudnak lépni.
    Olyan mennyiségű, régi, elavult dolgot használnak az elavult gépeken, elavult oprendszereken, amit majdnem képteleség átportolni újabbakra. Vagy nincs rá keret (van, ahol még 9-es Oraclet használnak, de nemcserélik, pedig az is egy ezeréves verzió, mi meg szopunk, mert életlenül bekerüla kódba 1-2 olyan dolog, amiaz elmult néhényszázévben jlent meg újdonságként PL/SQL-ben, akkor az ott nemmegy)
    Vagy a másik verzió, hogyha tényleg belefutsz valami olyan őskövületbe, ami a xp-re irodott, azota gond nelkul hasznaljak, de win7-en nem megy? Van ilyen is sajnos. A fejlesztő megsznt, ujabb verzioja nincs, agy akarcsak az valami regi belső fejlesztés volt, és nemmernek hozzányúlni.
    Hardverek cseréje se két forint. Sok régi nyomtatóhoz, szkennerhez, faxmodemhez, francsetudjamihez csak XP-ig van driver, aztán vége.
    Sajnos ilyen szempontok is vannak, amikor egy vállalat marad a régi rendszernél. És azért arra nem lehet számitani, hohy 2-3 év alatt úgyis tönkremennek a gépek, és majd akkor cserélik. Annyira azért nem selejtes a géppark. 10-15 évet simán kibirnak

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák