Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    Sziasztok, gondolom vannak már itt páran, akiknek van tapasztalatuk a win10-zel. Nekem az a bajom vele, hogy valami baromi lassú. Na nem a boot-ról beszélek, bár az is hagy némi kívánnivalót maga után, történetesen azt, hogy az asztal ugyan bejön hamar, de utána még percekig tölt, pedig SSD van a gépekben.

    Ami baromi lassú, az a webszerver. Ugyan azt a mysql-apache-php-t használom win7-en is, és win10-en ugyan az az oldal, ugyan azokkal az adatokkal kb 5x lassabban töltődik be. A debian 8-hoz meg ne is hasonlítsuk egyiket se, mert ott még rájön egy 10-es szorzó.

    Minden gép u.a. a konfig, i5-4460, 8GB ram, samu 850 pro 256GB ssd, asus alaplap. Ill. a win7-es gép egy i5-2400, samu 840 pro 128gb-al.

    Hogy a rákba lehet ekkora különbség oprendszerek között?

    A problémát ugyan megoldotta, hogy az ügyfelek most egy debian szerverről érik el az adataikat, és a win10-es gépeket meg használják amire akarják, csak ez plusz pénz és havi költség, és kidobott licenszdíj, kidobott pénz a hardverre, mert a program ami az adatokat kezeli, az elfutna egy 386-oson is.

    Hatalmasat csalódtam a win10-ben :(

Új hozzászólás Aktív témák