Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Érzésem szerint ez a Windows 10 nem sikerült valami jól. Persze szép és gyors, de vannak vele gondok. És nagyon alapvető problémák adódnak.

    Ez most csak példaképp.
    Pl. az MS Flight Simulator X nekem nem hajlandó teljes képernyőn futni. Bármit csinálok, ha más a felbontás, mint az asztalé, akkor egy keret nélküli ablakban jelenik meg "teljes képernyősként".
    Másik gond az, hogy bár a kompatibilitás ellenőrzése szerint az hardverem megfelel a követelményeknek, az alaplapi hangkütyühöz (VIA Hd Audio 1708A chip) nincsen gyári driver. Ugyan a Win10-ben van, de pl. nem lehet négy hangszórósra állítani a kimenetet kiterjesztve a sztereót a két hátsó hangfalra is. Csak a két front speaker szól. Ha megpróbálok valamilyen módon váltani, akkor volt olyan, hogy a gépem minden előzetes jel nélkül úgy indult újra, hogy még a BIOS beállítások is visszaálltak gyári alapértékre.

    Másik gond, hogy sokszor hiába adom meg az alapértelmezett alkalmazást egy fájkiterjesztéshez, 4-5 megnyitás után "elfelejti" és kérdezi, hogy mivel akarom megnyitni.

    Valahogy ezt a Windows 10-et túl korán dobták ki.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák