-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Enterprise után most már az alap 9879-es ISO fájlok is tölthetőek
Akiknek numlock baja volt vagy kékhalál probléma esetleg, azoknak is érkezett egy fix a 9879-hez tegnap
Valamint magyar idő szerint késő este(sőt leht már az ma volt) a slow ring számára is elérhetővé tették ezt a buildet, ami már egyúttal tartalmazza a tegnap este kiadott fixeket is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
prannk
őstag
US és UK között van különbség?
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #1705 üzenetére
Értem. És melyik a helyesebb? Igényesebb?
-
Milestone2
nagyúr
Hát Te angolul tudsz vagy amerikaiul?
Szerintem lényegében ugyan az, mértékegységek alapbeállításaiban ill. néhány "nagyon" eltérő kifejezélsben térhet el...
De nem én vagyok a fő tudor. Én ha van mindig UK-ot használok.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
félisten
válasz Milestone2 #1707 üzenetére
Próbáltam mindkettőt és nem látok különbséget, szerintem hosszabb szöveg esetén jön elő, esetleg a súgóban a szlengesebb amerikai stílus, rövidítések vagy 1-2 helyen más szó alkalmazása.
Mértékegység meg max akkor szerintem ha nem állítod át a billentyűzetet meg lokalizációt magyarra.
-
King Unique
titán
válasz netpeti98 #1701 üzenetére
XP —►5.1 (build: 2600)
Vista —►6.0 (build: 6002)
7 —► 6.1 (build: 7601)
8 —►6.2 (build: 9200)
8.1 —►6.3 (build: 9600)
10 TP —►6.4 (build: 9879...)
.
.
10 RTM —► 10.0 (build: ?)Mit mondjak, elég merész egy ugrás... Azt hinné, az ember, h ez a kernel verzió, max egy Win1x esetében jönne el, illetve sima 10 esetében, ha tényleg meglépik, kompenzálásképpen elég nagy fejlesztéseket kéne felmutatniuk. Majd meglátjuk, illetve az is hozzátartozik, h nyilván úgy számozzák, ahogy akarják... Ennyi erővel már akár 6.0 után jöhetett volna 7.x, 8.x és társai...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz King Unique #1709 üzenetére
Várjuk az összeesküvés elméleteket, hogy miért ez lehet
-
kispx
addikt
válasz King Unique #1709 üzenetére
Tálalom az első összeesküvés elméletet. Logikus a win10-hez 10-es verziószámú kernelt adni (egységesítés). Vista (6.0) és a Win7 (6.1) esetében pedig amiatt volt "felháborodás", hogy nem növelték 7-re, hanem csak 6.1-est kaptak.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Én ezt értem, csak akkor az előző 3-nál mit bénáztak 6.x-szel, már 8/ 8.1 esetében is ugorhattak volna párat... Ezért veszi ki magát a 10-es kernelszám elég hülyén, mert vsz akkora orbitálisan nagy újítás, változtatás nem lesz a 8.1-hez képest, ráadásul mostani TP is 6.4... Csak elmélkedek, azt szabad.
-
pzstm
titán
válasz Milestone2 #1712 üzenetére
hely van elég? nem sikerül letöltenie a fájlokat, illetve nincs elég helye...hibakód alapján....
van aki SATA driverje panaszkodik...hmmm
1. Boot into the BIOS (for Dell press F2 while the Dell splash screen is showing, other computers may use a different button).
2. Go to Drives > SATA Operation. (will be different for a non-Dell)
3. Change from "RAID Autodetect / AHCI" to "RAID Autodetect / ATA" (or something similar)
4. Press escape, choose Save / Exit.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Milestone2
nagyúr
Köszi.
Háááát a C-n van még vagy 83 GB...
Lehet túl lassú és szakadozó a netem...
No mindegy, a másikon az új fut, ezen meg majd az általad linkelt ISO-ból clean telepítem, ha akarom...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
pzstm
titán
válasz Taifa Díaz #1716 üzenetére
no kiderítettem, hogy nem. Volt akinek megjavult de nem emiatt. Későbbi buildben várható a javítása
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vm93hun
aktív tag
Üdvözlöm a változást, bár én sosem értettem, hogy miért tartják oly egetrengető formátumnak, amikor ott volt a WMA Lossless ami színtén veszteségmentes és házon belüli formátum. (tudom, nyílt forráskódú a codec; de ezen kívül?)
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
törölt tag
Az asztali Skype kliens felhasználói számára jó hír, hogy nem csak a Windows 7 terméktámogatási ciklus végéig lesz ilyen kliens.
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok! Láma kérdés:
Elkezdtem az Ent ISO letöltését, és érdekelne, hogy ebből is a Windows 7 USB DVD Download Tool-lal fogok tudni csinálni boot pendrie-ot?
Próbálta valaki a Battlefield 4-et Windows 10-en? -
vlevi
nagyúr
Csak engem tisztelt meg a Win10 azzal, hogy ma már egyetlen modern app sem indul el? Még a gépház sem...
-
vlevi
nagyúr
Na, közben nyomtam egy restartot, és megjavult.
Hát, nem tudom, nekem ez a fast startup marhára nem jött be. Mindíg van vele valami nyűg, ráadásul nálam nem volt gyorsabb úgy sem. Korábban egy bűnlasssú HDD-n volt a win10, mindenképpen lassú volt. Most átköltöztem SSD-re, mostmegmár mindkét módszerrel pár másodperc. -
boken
senior tag
Sziasztok,win 7 mellé tettem fel egy HPprobookra,3 napig ment hiba nélkül,tegnap frissítette az új verzióra,majd restart után ez a kép fogad.
bootképHiába probáltam újra húzni win 7-et,azt írja hogy erre lemezre nem telepíthető.
valakinek ötlete esetleg?
Előre is köszönöm.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
G.Zs.
senior tag
Telepítettem a Windows 10 preview-t. Úgy tűnik, nálam elsődleges operációs rendszerként is megállja a helyét, minden programom tökéletesen fut.
Kérdés: meddig használhatom ezt a verziót?Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #1735 üzenetére
Hivatalosan
-
Milestone2
nagyúr
válasz King Unique #1737 üzenetére
Ne kezdjük már megint...mindenki eldöntheti szabadon mennyivel járul hozzá a telemetriához.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
King Unique
titán
válasz Milestone2 #1738 üzenetére
Lehet épp nincs is vele pontosan tisztában, h mennyivel... valóban eldöntheti, de aki eleve ebben végez minden egyes magánszférát érintő műveletet, egyfajta "felelőtlenség", ha tetszik, ha nem. Igaz az ő baja.
Másrészt meg alfa állapotú rendszer, fentebb is nagyon sokan panaszkodtak, főleg az új buildra, illetve jön mindig egy következő, amiben épp az előző buildban normálisan működő dolgok nem fognak működni, lásd pl. 9860 vs 9879...Meg itt eleve az baj, h megint sokaknál a tájékozatlanság, félinfók, mítoszok révén, úgy van beállítva ez a Technical Preview verzió, mintha ez lenne szinte a végleges és pakolják fel elsődleges rendszernek, lecserélve akár egy stabil 7/8.1-et...de felőlem tegye, mki maga dönti el, csak ugyanakkor ne állítsuk már azt se, h milyen hű de okos dolog, mert nem az...
-
Milestone2
nagyúr
válasz King Unique #1739 üzenetére
Respect.
Mindenki használjon amit akar...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
pzstm
titán
-
prannk
őstag
Én holnap délelőtt rakom fel.
És elsődlegesnek akarom.Akkor lehet?
Szóval én nem akarok 2 rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
Sziasztok
Felraktam a Win 10 Technical Previewet éles rendszerként,és az a gondom hogy a tálca 15p után "megfagy" és az ikonokra rátudok menni,de nem jelzi egy kis kockával hogy fut,hanem olyan lesz mintha meg se nyítottam volna.Valamint a jobb gomb se müködik olyankor a tálcán,sőt az asztalra kutett ikonokra sem tudok jobb gombbal rámenni mert nem jön elő a menű. Ha ezek után a kikapcsolásra megyek,vagy az újraindításra akkor kapok egy olyan hibaüzenetet hogy "explorer.exe hibát okozott a "számok" memória címen.Ha leokézok akkor lekapcsol a gép,vagy újraindul amit választottam.
a memória biztos jó,mert kékhalálom nincs. Sajnos lefényképezni nem tudtam,mert a paint se megy olyankor a ctrl+v billentyűvel.
Segítsetek légyszives hogy mi lehet a baj.
köszönöm előre is.
gépem adatai: (ASUS F2A55-M,A8-5600k,8GB DDR3 RAM,prociban lévő HD7560D)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #1745 üzenetére
Telepítés után letöltött egy drivert a WU,örültem hogy minden klappol,de nem.
a hiba okát hogy lehetne megszüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A 9879 (ha jol emlekszem) buildre frissult a rendszerem, tegnap, minden oke, bebootol, teljesen hasznalhato. Kikapcsolom, megyek suliba, kapcsolnam be, de ez fogad bootkor: AHCI Port 0 Device Error, press f2 to continue. Gyors google kereses azt eredmenyezte, h gallyrament a hdd. Na most tenyleg? Nekem gyanus ez az egybeeses. 3 eve hasznalom problema nelkul, persze lehet h pont most adta meg magat, csak fura. Hogyan tudnek errol megbizonyosodni, h tenyleg gallyrament vagy a rendszer kutyulodott ossze?
-
félisten
válasz #73029888 #1746 üzenetére
Ja, hogy még a WU-ról szedett le drivert. Elsőre nem engedném neki, hogy drivert rakjon fel a WU-ról, valószínűleg az hibázik, Win8 esetében csinált ilyet.
Ha nincs ismeretlen eszközöd akkor semmit nem kell csinálni, frissíteni nem fontos feltétlenül.@(#1747) Freddycom: BIOS-ban látod a HDD-t? HA látod akkor nem ment gallyra feltétlenül.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szabonagyur #1748 üzenetére
Egyelore nem sikerult belepnem, de azt se tudom melyik F-et kene nyomkodnom, F2, F8, F10, F12 meg a del volt probalva, de lehet rossz idoben, mert nem ugrott be a bios. Ha hazaerek megprobalom kitartobban nyomni oket.
Tegyuk fel, h latom, akkor mi a teendo?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest