-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
A Windows.old könyvtár eltávolítása kicsit nehezen ment és közben teledobálta a desktopot This PC ikonokkal. Vicces volt.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
pzstm
titán
lett Data Sense és Battery Sense is az új buildben, ablakanimációk elég jók lettek
buildeket fast-ra raktam természetesen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Warter
addikt
Érdekes van Pc Settings meg zPC Settings. Másnál is?
-
vlevi
nagyúr
"ablakanimációk elég jók lettek"
Pont írni akartam, hogy androidon is az az első dolgom, hogy 0.5-re állítom. Itt is szívesen megtenném, mert bár elsőre jópofa, de a fele is elég lenneVégre megvan a "notification" rész, kíváncsi vagyok hogy mennyire fog működni. Mert pl. nekem a modern ui-s gmail szinte sosem jelzett eddig, hogy jött új levél.
Ja, és lett rendes csataliszt (ATI)
Pedig én semmilyen driver nem telepítettem a gépre. De ezt is az újdonságok jó oldalára teszem.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
jó picit talán ennyi idő után már sok.....de registry-ben kikeresem majd, mert ott állítható....amúgy működik a notif center, fb, age of empires, email, twitter....ezek mind ott lettek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vlevi
nagyúr
Levelező továbbra sem értesít
Pedig a telefon, a tablet már csipogott, a modern ui-s levelezőben is látom az új levelet, de semmi értesítést nem kapok róla.
Walami miatt a start menüben lévő élő csempék sem akarnak működni. Időjárás, levelező, ... nem mozog, csak a statikus ikonja látszik.
De pl. a naptár élő csempe az működget.
Némelyik modern app nem akar működni. Elindul, de megáll, aztán kilép Próbáltam uninstallálni, újratelepíteni, de ugyanolyan -
vlevi
nagyúr
De, az volt.
Most kipróbálom így.
De az az érdekes, hogy, gmail fiókom van, ezek közül az összes levél mappa be van állítva kedvencnek, legalábbis be van csillagozva, és abban benne van az új levél, de mégsem értesített. Az inboxot viszont nem lehet kedvenncé tenni.szerk.: Nem. Semmi. Ott az új levél, de nem szól.
[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
VHD ra nem ment fel a frissítés, valakinek valami ötlete erre?
-
vlevi
nagyúr
De legalabb mukodik a powergomb!!!
Ez is valami.
(Ezt mar mobilrol irom, mert a gep, vegre eloszor, rendben kikapxsolt a powergombbal ) -
=WiNTeR=
senior tag
Az új buildben behozták az érintőképernyős billentyűzet-felismeréses dolgot, ami a metro-s IE-ben volt (szövegdobozba beletappintva felhozza). Ez a legfőbb változás amit észrevettem.
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Warter
addikt
Vajon a twitter appban, hogy tudom eltüntetni az alsó szürke(frissítés gomb) és felső kék(név) sávot? Frissítés előtt nem csinált ilyet.
-
pzstm
titán
válasz =WiNTeR= #1169 üzenetére
bizonyos honlapoknál előző buildben is már feljött nekem
Előre szólok, hogy örülünk a gyakori buildeknek, sőt aki fast opciót választ még gyakoribbaknak megvan a veszélye, hogy (sőt szinte biztos), hogy egy-egy buildet visszalépésnek fogunk érezni. Előre szólok, hogy ez teljesen normális.
-
Dr.FantastiK
őstag
Hol vannak a hatalmas újdonságok ami miatt a 10-es számot kapta ez a rendszer ? ? ?
Vagy az majd a 10.1 -ben lesz elérhető ? ? ?
Hatalmas szemfényvesztés folyik itt kérem szépen ! ! !
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Воланд
titán
válasz Dr.FantastiK #1172 üzenetére
erre mar kaptal valaszt korabban. azota csupan annyi tortent, hogy az uj build-ben van egy rakas uj api, data sense, battery saver, notification center, uj animaciok. es meg mindig van egy par honap hatra a vegleges rendszerig.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz Dr.FantastiK #1174 üzenetére
ami a 10%-a...mint tudjuk a véglegesnek....nem hiszem hogy ez a Te topikod lesz
-
félisten
Mi lehet a probléma ha nálam nem talál frissítést? Se az update sem a gépházbeli prev builds részben.
-
Balathruin
veterán
Végre élnek a csempék.
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #1176 üzenetére
watermark remove volt? bármi registry hacket csináltál esetleg? azokban az esetekben ugyanis buktad updatet...
-
félisten
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Dr.FantastiK #1174 üzenetére
Már maga a több virtuális desktop is megér egy külön verziószámot szerintem. Éljen a szegény ember eyefinity-je
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
félisten
Valamitől magához tért és meglátta a frissítést... előtte kiírta párszor, hogy update error majd újrakeresés és már fent is van
Szerk1: Mondjuk azt hittem, hogy az action centerben lesz a notification center beépítve.
Szerk2: Másnál is úgy van, hogy ha rámegy a hálózati ikonra már nem csak a jobb oldali sáv jön be hanem maga a gépház?[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz szabonagyur #1184 üzenetére
Igen, sajnos ilyen lett. Pedig jobb lett volna, ha úgy hagyják ahogy eredetileg volt a network/wifi rész. Vagy jobb klikkre jönne fel a több opció.
Jut eszembe a múltkori billentyűzetes problémára találtam megoldást a control panelben. Van egy opció, amit ha kiszedsz, akkor nem váltogatja a nyelvet.
-
félisten
MIndegy annyira nem zavaró csak meglepett.
Ablak animációk tetszenek,
Ez a dokkoló rész tudja valaki, hogy mire lesz jó? Illetve a zPCsettings látom jó pár beállítással több, mint a sima társa, várható, hogy csak ez lesz?
Illetve csak nálam nincs a feedback ablakban vissza gomb csak akkor amikor már a szöveget írom?
Tehát kiválasztom a főoldalon a kategóriát, majd ha vissza akarok menni a fő oldalra nincs vissza gomb.
-
Milestone2
nagyúr
Megijedtem ma, hogy kisfiam valami system restore-t nyomott, mert mikor odamentem a gephez, nagy restart-ban volt a rendszer, de nem par pillanatosban, hanem komoly "munkaban". Mikor hosszu ido utan ujraindult, az "Udvozli a Windows Tech Prew" ikon ujra ott volt az asztalon, mintha most telepitettem volna. Ezzel szemben szerencsere minden telepitett alkalmazasom megvolt. Gondoltam megnezem az Update oldalon, hogy mit csinalt, de legnagyobb meglepetesemre, ott egy ujabb frissites (october update) vart. Csak azt nem ertem, akkor elotte mi telepult...? No, mindegy, ez utobbit is telepitettem. Most frissnek tunik.
A kerdesem lenyege roviden a szakertokhoz: most kapott aTechPrew valami nagyobb frissitest? Mert eddig ilyen nagyszabasu update packot nem tapasztaltam, nehanyszor jottek kissebbek...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
King Unique
titán
válasz Sweet Lou 6 #1181 üzenetére
A franc essen belé, VHD-n nekem se akarta.... így kénytelen voltam újra, éles rendszerként feltenni...
Még csak most jön le, bár az zavaró, h semmi %-ot nem ír ki hol tart...(#1174) Dr.FantastiK: ezt, ha még 2015 áprilisában mondod, akkor ok, de most, még nagyon az elején tart a dolog...bő fél év, mire kijön a végleges. Vagy inkább lehet csak az zavar, h még mindig a 8-ra hasonlít inkább (és lehet fog is), mint a 7-re...
A népnek meg hiszem, h annyi újítás kéne, sőt lehet megint az lesz majd a baj...(#1187) Milestone2 : 9860, ez új build, ezt kapta meg, de hisz linkeltem is másik topikban.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
azért ugye elolvastátok, hogy most csak ebbe a buuildben van így....
In some places the UI design has gone “backwards” temporarily while we’re working on the final experiences. For example in this build we know that it’s harder to join a Wi-Fi network. We’ll make changes to fix that later.
-
félisten
-
félisten
Arról mi a véleményetek, hogy a Control Panel teljesen száműzve lesz Win10 esetében?
-
törölt tag
válasz szabonagyur #1193 üzenetére
Erről van valami forrás?
Én nem örülnék neki, mert bár tableten sokkal könnyebb bökdösni a Gépházat, de asztali gépen a régi vezérlőpultot használom minden esetben.Amúgy nekem még települ a virtuális gépen, nem láttam, hogy mi változott, már érdekel nagyon.
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz szabonagyur #1193 üzenetére
szvsz kizart, hogy azt a rengeteg beallitast, almenut atpakoljak. szepen lassan kerulnek majd at a beallitasok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Воланд
titán
-
vlevi
nagyúr
"szepen lassan kerulnek majd at a beallitasok."
3 éve hiányzik a PC Settingsből pl. az egér sebességének állítási lehetősége. És ez csak egy a sok gyári, Microsoftos beállítási lehetőségből. Power options is sokkal szegényesebb, mint a Control Panelben. satöbbi.
És ez csak a gyári, Microsoft által kínált beállítások. A többi gyártó hardvereinek beállítása, amik szerintem sosem fognak odakerülni. Vagy pl, az MS Intellimouse-nak még teljesen külön beállítópanelje van, annak sincs nyoma a PC Settingsben.Más. Azt megigyeltétek, hogy a modern appoknak egyéges fekete fejléce lett?
-
vm93hun
aktív tag
"Más. Azt megigyeltétek, hogy a modern appoknak egyéges fekete fejléce lett?"
"In some places the UI design has gone “backwards” temporarily while we’re working on the final experiences."
Egyébként ez az új "ablaknyíló-csukó" animáció eléggé fosra sikerült. Az előző jobban tetszett.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen videókártyát?
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Asztalos klub
- Suzuki topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Newton harmadik törvénye
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest