- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz
pilipi #153620 üzenetére
With Ventoy, you don't need to format the disk over and over, you just need to copy the ISO/WIM/IMG/VHD(x)/EFI files to the USB drive and boot them directly.
De úgy hogy nem csomagolom ki hanem egyból az ISO masolom rá, legalabbis úgy csináltam. A program elvileg elrendezi a fájlokat olyan formátumba hogy jó legyen neki,én így értelmezem, de lehet nem jól.
Milyen BIOS beállításhoz kell érteni? Már sok gépre telepítettem különböző wint de ilyennel még nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest