Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Geth #152704 üzenetére

    De, te teljesen egyértelmű voltál, én nem voltam az :) Nem veled szemben akartam érvelni, csupán egy másik szálat hozzátenni. Nem vettem magamra.
    Mivel szinte már nem létező szabad tárhelyes hdd-ről egy nagyobb kapacitású ssd -re való átállásról van szó, ezért, én legalábbis, mégis csak a klónozással kezdeném. Mármint ha elhozzák hozzám a pc-t, ha nekem kell odamenni akkor nagy valószínűséggel nyilván friss telepítést csinálnék én is. Persze lehet hogy nem válik be és akkor ráb.sztam, telepíthetem rendesen. emellett az is felmerült bennem, oké, felrakom frissen a windowst, de... honnan lesz licenszkulcs? ;) Eddig egy esetet kivéve még csak olyannal találkoztam hogy kb. 'oldjuk már meg okosba' :)

    "Ha valaki másnak kell új rendszert varázsolnom, azok jellemzően nem a "kisebb hátteremet nagyobbra cserélném" jelige alatt történnek"
    Ha jól értelmezem a kérést, itt most lényegében pont ez van, legalábbis a történet egy része az elfogyott tárhelyről szól, és nyilván akkor már nem egy 80GB-os ssd-re teszed a klónozást sem, meg akkor már az új rendszert sem. Persze nálam sem ez volt a jellemző mikor a segítségemet kérték, hanem ugyanazon okból mint amit a mondatod második felében írsz. Szerencsére már egy ideje leszoktak róla hogy (főleg ezeréves, múzeumba való elavult hardverekkel, ahol lényegében csodát vártak) keressenek.

    Haverom egész családjának jelszavait vinnem kellett magammal Angliába, mikor kiköltöztem, hogy meg tudjam nekik mondani ha elfelejtenék (FB, Gmail). Mondtam hogy 'írd fel, tedd el fiókba, meglesz.' 'Nem, legyen nálad, az a biztos.' B+... :U
    Nem csodálkozom, az én korosztályom nem pc-vel nőtt fel (én voltam csak ilyen 'elfajzott' :D), a tíz évvel fiatalabbak azért már nagyjából tudják :)

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák