Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #91856384 #151403 üzenetére

    Pedig lehetne, mivel a leírtak objektív tények és ismert információk. Az, hogy valaki szubjektív alapon másképp gondolja és nem ért egyet, az az ő dolga, viszont akkor ilyen alapon nem kell megkérdőjelezni az előbbit, mert egész egyszerűn nincs mire fel, maga a microsoftos bejegyzés is világosan leírja, hogy mi a helyzet az LTSC-nél és ott sem javasolják általános használatra. Ennyi! :)
    De mégsem támogatja az az AV az Enterprise LTSC-t, ellenben Home és Pro kiadások alatt vélhetően gond nélkül működik az új programverzió is, szóval erről is ennyit.
    Egy munkagépen nem egy 3rd party AV babrálása a fő szempont, meg pláne hogy alapesetben bőven elég a beépített Microsoft biztonság (Defender) védelme is, + komolyabb helyeken IT felügyelet megléténél eleve nem is telepíthet arra akármit a dolgozó / felhasználó.
    A Windows 10 általános (nem LTSC) kiadásainak támogatási ideje 18 és 30 hónap, vagyis ott is 1,5 és 2,5 évig használható aktív támogatással egy-egy verzió, 2004 és 22H2 verziók között pedig eleve nincsenek akkora újítások, nem véletlenül ugyanazok mindegyiknél a havi kumulatív frissítések is. Viszont ugye a (komolyabb) fejlesztés már leállt a Windows 10-nél, a 22H2 az utolsó verzió.
    Oké, sok sikert! Mások viszont továbbra is maradnak otthoni felhasználóként a Home és Pro, céges / vállalati szinten pedig a Pro vagy Enterprise kiadásoknál, mert nyilván nem létszükséglet otthoni és irodai használatra sem az Enterprise LTSC, meg ugye leírták már hogy az célirányosan hova való.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák