Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz --Disztroj-- #133377 üzenetére

    "macbook userek osx mellett nem filóznak partíciókról adatbiztonság miatt / pláne, mert icloud / Winnél meg még mindig ENNYIRE para? A többség véleménye szerint látszólag igen."

    A Windows 10-nél is van integrált online mentési lehetőség, lásd OneDrive. Valamint más az adatbiztonság és más az, amiről - clean install esetén elég csak a C-t és a kicsi partíciókat törölni és nem kell a teljes lemezt (adatok/egyéb fájlok maradhatnak a D-n), rendszermentésnél nyilván kisebb méretű lesz a képfájl ha nincsen a C-n a pl. 500 GB-nyi letorrentezett film és nem kell a mentésbe azt is belefoglalni, egyazon lemezen dual-boot illetve több OS együttes használata esetén jól jöhet a közös adatpartíció, stb. - most szó volt. :))

    Oké, akkor ne hozz létre a célmeghajtón külön D partíciót, a telepítésnél sem jön létre alapértelmezetten, meg pláne ha továbbra sem teljesen világos (pl. vírust én nem is említettem, meg az az ellen történő védekezésnél alap másik fizikai lemezen az offline mentés), hogy miért és mikor jöhet jól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák