Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz King Unique #110197 üzenetére

    A Sandboxie nem akar frissülni, próbáltam többször is a programon belül. A jelenlegi W10 a következő SB verzióval már nem működik rendesen, gondolom, ezért nem települ. Köszönöm a linket, már előre letöltöttem az összes ezutáni verziót belőle, de igazad van, egy próbát megér, hogy a legújabbat ráeresszem a gépre, aztán vagy fölmegy vagy nem.

    A Sandboxie egy telepakolt 3TB-s meghajtón van, nincs akkora szabad helyem a biztonsági mentésnek. Ebből a SB "csak" fél tera, de akkora helyem sincs, mert kidőlt egy HDD-m, össze kellett húznom magam.

    Attól tartok, ha a Win frissítése miatt leszedi a Sandboxie-t, akkor a rendszerleíró-adatbázisból is kitakarítja a bejegyzéseit, emiatt a beletelepített promós szoftvereket buknám, mert azokat nem lehet újra aktiválni. Hiába volna mentésem a benne lévő programokról. A jelenlegi rendszerben és a bizt. mentésében ezek még szerepelnek.

    Szerk.:

    A Windows letöltő oldalon mit kell választanom? Windows (final) vagy ESD - Electronic Software Donload? Nincs telepítőlemezem, csak legális kulcsom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák