Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    válasz commanDOS #107653 üzenetére

    Ez sajnos elég szerencsétlen felállás, mert így két memóriamodult kell venni bele. Egyetértek Cirrmee kollégával Windows 10-nek minimum 4GB memória kell!

    Szerintem nézz utánna, itt az aprón vagy eBay-en, hogy mennyibe fájna 2x2GB RAm + SSD + legalább 2 GHz-es proci (de ha már CPU-t is cserél az ember akkor jobb minél magasabb órajelűre menni, TL-68-os Turion volt a leggyorsabb asszem 2,4 GHz-el, de sajnos horror árban vannak még most is) és döntse el a tulaj, hogy megéri-e neki?

    Ha maga a gép esztétikailag jó állapotban van, akksi is vállalható akkor én az upgrade mellett döntenék, mert ha egy papíron gyorsabb/modernebb használt mellett döntenek, abban az akksi mindenképp lutri lesz.

    Mondom az MSI GX610-em 1909-es naprakész Win10-el teljesen használható netezésre, multimédiára, irodai munkára. Az alábbi a pontos konfigja: Amd Turion X2 Mobila TL-60 2,0 GHz, 2x2GB DDR2 800 ram, 120 GB-os Samsung SSD 840, Ati Mobility HD2600 videókártya (ez nem volt cserélve, játékra ma már mindenképp ekvés eza gép egyebekhez meg nem szükséges a jobb GPU).

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák