Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz King Unique #105681 üzenetére

    Szia! Lehet hogy nem fogalmaztam elég világosan. Megcsináltam az MS szerinti háromszori indítás-leállítás folyamatot (ők 10 másodpercet írnak, máshol olvastam 4 illetve 5 másodpercet is, de nem hiszem hogy ez a lényeg). Meg kellett volna jelennie a Preparing Automatic Repair feliratnak, vagy egy választóképernyőnek, ahol az egyik pont lenne a Hibaelhárítás. Egyik sem történt meg, csak a pöttyök mozogtak rémesen lassan.
    Ezután kapcsoltam ki, majd be a gépet, és még a W10 ablak megjelenése előtt nyomkodtam az F8-at. Ekkor - anélkül hogy bármilyen választóképernyő megjelent volna - lezajlott az indítási folyamat, és automatikusan belépett az általános felhasználói fiókba, normál (nem csökkentett) módban.
    Már azt sem tudom kizárni, hogy az általános felhasználói fiók létrehozása (jelszó beállítása nélkül) okozhatja a bajt. Amúgy az újraindítás esetén ez soha nem fordult elő, pedig nagyon sokszor kellett telepítések, vagy egyéb műveletek (nem hibák) miatt újraindítani. Nyilván a hidegindítás másképpen működik, de ezt nem ismerem.

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák