Új hozzászólás Aktív témák

  • FLx

    addikt

    válasz Barthezz2 #34129 üzenetére

    Na, akkor utóljára leírom, aztán befejeztem, mert látom semmi értelme magyarázni.

    Skydrive integráció esetén oldalt látszik egy SkyDrive node, ahol minden folder ott lesz ami a felhőben van. Alapból ide ment minden fájlt a default save dialog és innen akar megnyit mindent az open file dialog.

    Alatta ott van egy másik node, amit This PC-nek hívnak. Azért hívják így, hogy a felhasználó biztosan tudja, hogy ha ide ment bármit, akkor az a jelenleg használt gépén lesz csak tárolva, sehol máshol. Azért vannak alatta az eddig is létező c:\users\bármi könyvtárak, hogy a felhasználó számára rögtön elérhetőek legyenek a képek, dokumentumok stb. könyvtárak a lokális gépen való tároláshoz is, és ne kelljen tallóznia a meghajtókat.

    A library a legtöbbünk véleménye szerint azért nincsen már kint, mert a legtöbb user számára káoszt jelentene, hogy az ott tárolt adatok felhőben vagy lokális gépen vannak-e, vagy vegyesen, mert ugye lehet ilyen. Ennyi. Továbbá belső körökben sem tiszta, hogy mi lesz a sorsuk, mert egyelőre nem sikerült konzisztens módon integrálni a library funkciót a Skydrive integrációval.

    Linket nem tudok adni, de mondom, nem én álmodom ezeket a dolgokat, évek óta napi szinten dolgozom a Microsoft-os srácokkal itthon és kint is...

Új hozzászólás Aktív témák