-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
szabonagyur #68155 üzenetére
Nekem SSD, de én is észrevettem. Eleinte tényleg pár sec volt (5-10 között), most 15-20 körül. (Pedig alig indul valami automatikusan.)
-
F-ECT$
titán
válasz
szabonagyur #68147 üzenetére
Catalyst 15.7, lehet ideje lenne cserélni, hátha javítják majd valamelyik újabb verzióban.
-
F-ECT$
titán
válasz
szabonagyur #68144 üzenetére
Köszi, kérdés, hogy az amd tud-e róla, és ha igen, akkor miért nem javítják...
-
F-ECT$
titán
Win 8.1, konfig az adatlapomon. Energiagazdálkodásnál a "Samsung High performance" van kiválasztva, a Képernyő 15 perc után kapcsol ki, az Alvó állapot kikapcsolva. Ha magára hagyom a gépet, akkor a képernyő valóban ki is kapcsol 15 perc után, a gép továbbra is "megy". Ezután tök véletlenszerű, hogy az egér mozgatásával / billentyű leütésével "magához tér-e" a gép, azaz néha feléled, néha meg csak a sötét képernyőt látom továbbra is, és csak a restart segít. Mi lehet a gond?
-
F-ECT$
titán
2 gép: 1 vista és 1 win 8.1, tplink router, mindkét gép rákötve. Meg akarok osztani mappákat, mindkét gépen beállítottam, hogy "People without a user account and password for this computer can access folders..."
Mindkét gépen megosztottam 1-1 mappát, ezek látszanak is a másik gépről, de amikor bele akarok nézni, akkor a vistás gépről belelátok a win 8-as gépen lévő mappába, de fordítva ezt a hibaüzenetet kapom: "Nincs engedélye az X mappa elérésére, kérjen hozzáférést a rendszergazdától."
Milyen beállítást nem tettem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest