- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózatokról alaposan
- XPEnology
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #67802 üzenetére
Egy próbát azért megér ha ennyire zavar. Nem kér sokat.
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #67800 üzenetére
BT mappa természetesen. Azt meg esetleg el is rejtheted.
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #67795 üzenetére
Mi van ha írásvédetté teszed a könyvtárát? Akkor is odapakol?
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #67793 üzenetére
Akkor az gáz nála.
-
F_Zolee
veterán
Bedobom ide is hátha valaki tud megoldást.
8.1 alatt natív felbontáson a játékokban 59Hz-et enged beállítani max. 7 alatt viszont simán engedi a 60hz-et is. Ugyanaz a driver(omega 280x-hez), ugyanazokkal az apróbb módosításokkal. Mi lehet a gond, hogy 8.1 alatt nem tudom beállítani? -
F_Zolee
veterán
válasz
anonymus89 #64527 üzenetére
Nekem az office szarakodott így és újratelepítés(javítás) megoldotta. Elvileg ez lenne a megoldás de nálad nem írja felül az eddigieket ezek szerint. CCleanert használsz? Ott töröltetsz sok mindent(lehet az a baj)?
-
F_Zolee
veterán
válasz
anonymus89 #64525 üzenetére
Telepítsd újra az utorrentet.
-
F_Zolee
veterán
Azt tudja valaki, hogy miként lehet megadni alapértelmezett programot a Mailto protokollhoz? Ha rányomok a program választásra akkor csak a kis ablakot dobja fel de abban csak az áruházat ajánlja meg egy másik programot amit betett magának de tallózni nem lehet telepítetteket. -.-
Ezért nem akarom újratelepíteni az outlook-ot, hogy visszaállítsa amikor lehetne egyszerűbben is. -
F_Zolee
veterán
válasz
Ra's al Ghul #64340 üzenetére
Én régóta 1000-2000 MB-ra állítottam. Nem volt gond vele.
-
F_Zolee
veterán
Hol lehet beállítani vezérlőpultban, hogy az opera legyen az alapértelmezett böngésző? Hiába nyomok rá opera beállításain belül a felugró win-es ablak csak a chrome-ot és az áruházt ajánlja fel. Nem is nyúltam ehhez és erre elállítódott.
-
F_Zolee
veterán
válasz
Evil Snowman #64182 üzenetére
Esetleg tedd vissza a programot és ott állítsd be, hogy ne módosítsa az ikont, így valószínűleg megmarad az alap.
Más: újratelepítettem a gépet 3.1.3-as utorrentel és most nem zabálja már a ramot...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
Dilikutya #64037 üzenetére
Idő az más kérdés, ha folyamatosan megy is a seed(tehát tölt is fel nem csak fut) akkor 1-2 óra alatt akár 1gb-ot is megeszik. Feladatkezelőben a folyamatoknál ezt nem mutatja, ha az erőforrásoknál nézed a felhasznált/szabad memóriát ott látszik ha kilövöd a programot...
(#64038) RetepNyaraB: ott a gond, a legfrissebb is eszi nálam, de 8.1-re nem engedte nekem a 2.2.1-et feltenni, annál még nem volt ilyen gáz...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
RetepNyaraB #64034 üzenetére
Ha 2.2.1-nél újabbat használsz akkor ezzel kell együtt élned. Próbáld ki...ha már sok ram fogyott el állítsd le(ne csak szüneteltesd) az összes torrentet és figyeld a memória felhasználást.
-
F_Zolee
veterán
válasz
RetepNyaraB #64029 üzenetére
Véletlen nem fut seed a háttérben?
-
F_Zolee
veterán
Egy adásvételin mit célszerű feltüntetni? Kódot is bele kell írni?
-
F_Zolee
veterán
Hello
Nem volt időm utána kutatni de hátha valaki találkozott ilyesmivel. Ismerős laptopján egyik napról a másikra valamiért a hálózati kapcsolat korlátozottként szerepel(kábel és wifi is). Persze megy a net attól...bár router volt beüzemelve aztán egyszer csak rossz lett neki.
Mitől lehet "korlátozott" az otthoni hálózat amikor ilyesmibe nem nyúltak? -
F_Zolee
veterán
válasz
donceleger8 #63477 üzenetére
Megválaszoltad a problémát. Utorrentet ha kilövöd akkor figyeld a memória kihasználtságot...
Bár ez inkább idővel telíti be a memóriát.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #63434 üzenetére
Gondolom olyan kulcsot árul ami tovább adható, mert akkor nem lenne értelme az egésznek.
Azt még körbe kell járni, hogy miként adja el, mert azt írja hogy eula-t, kulcsot és telepítési útmutatót ad.
Ebben még nem látom az adásvételit vagy hasonlót. -
F_Zolee
veterán
Hello
Asszony laposára vennék win8at. Itt aprón vannak akik olcsón árulnak OEM kulcsokat. Mindenhol megy a szöveg, hogy hivatalosan is továbbértékesíthetőek ezek. Ilyen esetben is jogtiszta marad? Vagy minek kell teljesülnie ehhez?
Plusz ha már csak 8as kulcsot árulnak ahhoz mindenképp előbb 8ast kell telepíteni és ráfrissíttetni 8.1-re vagy mehet ez a felesleges kör nélkül is?
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #62497 üzenetére
Csak annyival, hogy kevesebb felesleges szolgáltatás fut.
-
F_Zolee
veterán
Akkor idebiggyesztem.
Defender: nem használom
Biztonsági központ: nem vagyok láma, hogy figyelmeztessen dolgokra.
Update: időnként kerestetek csak frissítést
Tűzfal: van külön program rá.
Wifi szolgáltatás ha fut: kábelt használok.
Képbeviteli szolgáltatás: kézi indításra teszem, nem tiltom.Hirtelen ennyi jut eszembe, nem otthon vagyok a gépnél...ezen meg még a szolgáltatások listáját se tudom megnézni.
-
F_Zolee
veterán
válasz
AMD Power #62144 üzenetére
Az csak úgy nem megy. Winbe alapértelmezésben úgy van állítva, hogy nem láthatja semmi.
Amúgy meg ha fogadni akarsz gépre valamit akkor jobb gomb a BT ikonon és Fogadás...aztán küldhetet telón.(#62145) KrenAtesz: talán az egyetlen megoldás egy másik usb2-es pendrive, normális fajtából ami kihasználja az egész sávszélt. Azon keresztül is gyors a telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
AeSDé Team #62013 üzenetére
Milyen csatlakozást használsz? Analóg esetén szokott ilyen lenni.
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #60163 üzenetére
Ok, köszi. Nem vagyok képben egyáltalán a tablettával, akkor majd mondom neki..kérdés milyen sikerrel, mert lehet tovább bonyolódik az ügy.
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #60158 üzenetére
Csak az az egy win8as tabletta van ott. Vagy működhet asztali géppel is a mutatvány?
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #60154 üzenetére
Én se értem az összefüggést, ennyit mondott. (egyszerűbb esetben is annyira félremagyaráz, hogy ezt csak saját szemmel tudnám megmondani de erre nincs esély
)
Itt nincs valami jelszó emlékeztető vagy resetelő? -
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #60150 üzenetére
Vannak rajta dolgok amik kellenének, gondolom azzal elveszne az is, nem?
-
F_Zolee
veterán
Kicsit elhalt ötlet de megpróbálom..
Ismerős kapott egy tabletet. Jelszóval van védve de nem fogadja el(lehet átírták menet közben), wifire fel tud lépni vele. Ennyit mondott, technikai analfabéta plusz én meg sosem tablettáztam. Valahogy "életre" lehet kelteni a gépet?
-
-
F_Zolee
veterán
Köszi, meglesem mindkettőt.
-
F_Zolee
veterán
Winamp helyett milyen hasonló lejátszót ajánlotok? Nálam valamiért szarakodik ha kijelölöm az mp3-akat és rányomok a Lejátszás winamppal...kb 30mp-et kell várni mire csinál is valamit. -.-
Most pl meg jó volt de többször futottam már erre a hibára... -
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #59092 üzenetére
Ehhez lehet köze: "az uj gepekben i2c controller van a regi ps2 helyett".
Ezért van szívás és már csak uefibe lehet telepíteni némelyik új gépet. Bár nem látok rá, hogy valójában mit is jelent de nálam okosabb írta. -
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #57654 üzenetére
Mondjuk az vicces, hogy a bevált dolgokat idővel lecserélik olyanra mintha nem is lett volna jobb megoldás rá.
Start menüt nem említem, mert az más tészta(nekem nincs gondom a hiányával)...(#57656) szabonagyur: erre a bejelentkező képernyőre amit írtál. Már nincs az, hogy felkínálja melyik fiókba lépjél be csak ha lejelszavazod mindet és akkor is kell még visszalépni. Mennyire bonyolult volt, hogy kiadta az X számú fiókot és választottál...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Arra van megoldás, hogy a beviteli nyelveknél ne legyen ott az angol? Sajnos valamelyik játék belekontárkodik. Plusz be van állítva, hogy a tálcán ne mutassa az ikonját de mégsem lehet eltüntetni onnan. -.- Ha meg belemegyek a nyelvi beállításokba ott meg nincs angol csak ha tálcán kattintok rá.
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #57182 üzenetére
Kérdés ki hogyan érti a 8 magost. Mivel ezek virtuális magok így 12-re gondoltam a 8 helyett.
Jó persze a kérdésben nem szerepelt, hogy fizikairól van-e szó...[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #57180 üzenetére
Pedig van.[link]
Inkább az a kérdés milyen procija van ami nincs a kereskedelmi forgalomban, hogy ne támogatná.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Deus Ex Human Revolution Directos Cut- PC GOG Kód
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc