- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Hisztogram #26862 üzenetére
Köszönöm szépen. Bár most néztem, nincs a notimhoz még egy fia driver sem, de akkor érdemes lehet még így is megvenni, és később, amikor már megvannak a driverek, akkor telepíthetem, addig meg használom a továbbra is teljesen legális Win7-et...ha jól vettem ki a szavadból.
-
válasz
Hisztogram #26826 üzenetére
Pü ment.
-
válasz
Hisztogram #26826 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
-
sch_a
addikt
válasz
Hisztogram #26725 üzenetére
Nem találom ezt az igfxupdate-ot.
Mikor elkezdte ezt csinálni, még olyan üzeneteket is dobált folyamatosan, hogy a képernyő illesztőprogramja nem válaszolt, majd helyreállt. Vagy valami hasonlót. Újraindítás óta ezt már nem csinálja, de a proci még mindig 100%-on, ha bezárom a feladatkezelőt. Teljesen meg vagyok lőve, nod32 se talál semmit.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Hisztogram #26425 üzenetére
A kérdések többsége ráadásul nem is w8 kérdés, vagy a hibák túlnyomó része nem is w8 hiba, hanem az egyéb gyártók hibái és user errorok. De persze a w8 a szar amiért az xy gyártó nem tud normális drivert írni, vagy maiért a user nem tud olvasni.
-
greenmaur
tag
válasz
Hisztogram #26330 üzenetére
Hogy tudnám kiszűrni melyik driver okozza ?
-
Pocok256
veterán
válasz
Hisztogram #26185 üzenetére
Sőt ki is kapcsoltam most hivatalos fórumba ezt kaptam rá válasznak...
De, hogy mit kéne állítani azt még mindig nem tudom
-
Pocok256
veterán
válasz
Hisztogram #26127 üzenetére
Most egyelőre úgy tudtam megoldani, hogy létrehoztam egy új fiókot guest néven guest jelszóval így ezzel a pass és felhasználó párossal elérem win xp és android teloról a gép megosztott mappáját viszont linux alol még mindig nem működik.
De biztos van rá valami megoldás mert a windows alap megosztott mappája látszódik minden rendszer alol és bárki hozzáfér rendesen...
Hivatalos supportnak az volt a válasza a megosztásra, hogy csak a win 7 és win 8 támogatja a windows 8 megosztási rendszerét a többi operációs rendszer nem windows kompatibilis....
Hát köszönöm szépen win 8....
Egy olyan megosztást ami már a win 3.1 ben is működött sikerült teljesen sz*rrá vágni ... -
válasz
Hisztogram #25915 üzenetére
Mennie kell, nem lehet, hogy be vagy lépve valami más országos live id-vel?
-
ielektros
senior tag
válasz
Hisztogram #25869 üzenetére
Bar en nem igy csinaltam, de igen upgrade-elheted a 32 Bites rendszered 64 bites pro -ra. [link]
de szerintem mindenkepen nullarol telepitsd majd. Vedd meg a licenszet, tolts le egy 64 bites ISO -t es mehet.
-
Aarpok
őstag
válasz
Hisztogram #25750 üzenetére
Sajnos nem arról nem lehet vásárolni
Vissza kellett raknom a Win 7 amit a laptopomhoz kaptam arról már sikeresen megtudtam vásárolni.
-
Aarpok
őstag
válasz
Hisztogram #25747 üzenetére
Nem a 90 napos próbaverziót használod?Nekem annál irta ki ugyan ezt.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Hisztogram #25735 üzenetére
Hogyan sikerült? (csak kíváncsiságból)
-
Hisztogram
tag
válasz
Hisztogram #25732 üzenetére
Megoldottam. Köszönöm
-
mexel
veterán
válasz
Hisztogram #22774 üzenetére
Köszi, meg is van, de sajnos nem tudom kimásolni onnan.
Más: Ez a 8-as igen érdekes dolgokat művel az új 1155-ös alaplappal. Uefi módban telepítettem (gondolom az az ha 4 partíciót csinál az ssd-re)
beállítottam mindent, a biosban a boot kiválasztásnál valamilyen windows mód az első. El is indul, semmi gond.
A gond ott kezdődik ha egy másik Sata portra rákötöm a régi 500-as vinyómat amin van egy xp (a régi rendszerem)
Ilyenkor a gép megbolondul, folyamatosan resetel és újraindítaja magát mielőtt betöltődne a rendzer. Ha a biosba belépek, ott szépen látja a vinyót, de amint kilépekkezdi előlről, még leállítani sem lehet csak ha hátul a főkapcolóval áramtalanítok. Ezt miért csinálja?
Ennyire nem fér meg a nyolcas a régi xp-s vinyóval? -
xxSanchez
őstag
válasz
Hisztogram #22712 üzenetére
Szerintem jó ötlet lenne.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Hisztogram #22709 üzenetére
Azt ismerem, azonkívül semmi más nincs?
-
xxSanchez
őstag
válasz
Hisztogram #22703 üzenetére
Ha találsz ilyet akkor velem is oszd meg.
-
Palafi
aktív tag
válasz
Hisztogram #22669 üzenetére
Sajnos jelenleg az Xp helyett van a Win8, ezért az most nem elérhető.
Win7 játékot próbáltam, ott a sima könyvtár másolással nem működött. -
Palafi
aktív tag
válasz
Hisztogram #22664 üzenetére
Ez nem működik így.
-
válasz
Hisztogram #22093 üzenetére
Panda Cloud Antivirus. Hibátlanul teszi a dolgát, a Pro-t is megvettem.
-
netpeti98
addikt
válasz
Hisztogram #22093 üzenetére
Átlagos használatra a beépített elég. Ha inkább védelmi csomagot keresel többen ajánlják az F-Secure IS 2013-as változatát, én még nem próbáltam de jókat mondanak róla.
Az Avast nem ajánlott egyenlőre mert sok esetben felelős kékhalálokért Win 8 alatt.Üdv netpeti98
-
nofi
addikt
válasz
Hisztogram #16574 üzenetére
Köszönöm a válaszokat hunfatal és Hisztogram
-
bon
őstag
válasz
Hisztogram #16391 üzenetére
Szerintem nem.
-
stefi68
addikt
válasz
Hisztogram #16174 üzenetére
Rendes vagy, hogy végigcsináltad
Erre is gondoltam már, ezért a tűzfal beállításainál átállítottam a szabályt Automatikusról - Engedélyezve típusúra.
Persze nem változott semmi. Persze az is érdekes, hogy ugyan az a program az IMAP típusú fiókot rendesen kezeli a POP3 típusút meg nem. Egyelőre ezt a következtetést vonom le. És ugyanez a helyzet Outlook-kal is.Router meg ugyanez van W7 alatt is, ahol ugye minden jól működik.
-
Penész Gomba
tag
válasz
Hisztogram #16147 üzenetére
Igen ez volt a gond.
Miután leírtam ide találtam is erről egy cikket és jó lett így. így már 3,5-öt lát -
Penész Gomba
tag
válasz
Hisztogram #16143 üzenetére
Ez oké, de miért tart fenn 1,8-at ha csak 512 es az integrált?
-
Воланд
titán
válasz
Hisztogram #15941 üzenetére
elmeletileg ezek lesznek. igaz, az oem leirasa hulyeseg, mert a licencben az all, hogy ha kulon veszi a user az oem verziot, akkor azt kesobb atrakhatja masik gepre is, ami a tulajdonaban van.
[ Szerkesztve ]
-
Hisztogram
tag
válasz
Hisztogram #15940 üzenetére
Korrekció, stand alone verziók csak W8 system builder editinökben lesznek. Hogy ezek dobozokban elérhetőek lesznek, egyelőre nem tudni, de inkább nem, mint de.
Meg kell kövessem Wolandot.
-
kispx
addikt
válasz
Hisztogram #15816 üzenetére
Driver a Win Updaten keresztül jön le hozzá hozzá (szóval felismeri), csak az OpenGl-es játékok nem fognak futni rajta. Az meg, hogy az Intel nem ad ki újabb drivert, az meg nem a rendszer hibája (Lásd: Linux és a driverek)
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Hisztogram #15814 üzenetére
<szarkazmus>
Nem igazán értem, hogy mikor / hogyan / milyen programozási nyelven kellett ehhez drivert írni.
</szarkazmus>[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz
Hisztogram #15787 üzenetére
igen, természetesen csinálok neki egy külön particiót
-
beteg
őstag
válasz
Hisztogram #15782 üzenetére
Az igaz, hogy eddig a Brand gépeket, gyártókon belül (szinte) mind ugyan azzal a kulccsal telepítették. Ha pl. egy DELL recovery DVD-ről telepítünk DELL vasra Win7-et, be sem kéri a telepítő kulcsot. Ez teret engedett a visszaéléseknek.
Az is biztos, hogy ez most megváltozik, erről szólnak a cikkek.
A kérdés "csak" az hogy a 3.0 a gyári gépekre vonatkozik-e. Illetve, hogy milyen szigorú lesz a szűrés, milyen esetekben kell újra aktiválni.Nem akarok rémhírt terjeszteni! Én csak azt mondom, hogy simán belefér a képbe, hogy minden OEM a 3.0 alá fog esni és hogy a hash-t a teljes konfig alapján fogja generálni... DE ne legyen igazam!
-
Воланд
titán
válasz
Hisztogram #15780 üzenetére
most eppen pont arrol van szo, hogy megvaltozott az aktivacios eljaras.
-
kispx
addikt
válasz
Hisztogram #15760 üzenetére
Simán ctrl + görgővel is működik, nem hozzá az m betű
Szerk.: ugyanaz jobb alsó sarokba a - jellel is megcsinálható[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz
Hisztogram #15733 üzenetére
Ahh így érthető.
Csak lehetett venni bótban is "OEM" licenset.
Emiatt nem értettem hogy aktiválódik ha nincs semmi kulcs megadva.
Csak az volt a gondom, hogy ha nincs kulcsod akkor nem tudod bizonyítani, hogy te megvettél valamit. Mert ugye azt mindig a kulccsal bizonyítod. -
Hunork
veterán
válasz
Hisztogram #15521 üzenetére
hmmm...elsőre az alaplap megfelelő driver-t tedd fel (chipset és usb), nem látom, milyen a géped...aztán megmondod mi a pálya...
-
pzstm
titán
válasz
Hisztogram #14223 üzenetére
hülyeségeket ne irkálljunk már. 1. hozzászólásban láthatod mi van benne, illetve az általa leírt build szám is egyértelműen mutatja, hogy ő az RTM-et szedte le...
-
Gorneck
legenda
válasz
Hisztogram #14209 üzenetére
Ez jó hír...simán meg fogom venni. Ennyiért ajándék lesz.
Legalábbis remélem a HP alapnak számít...
-
netpeti98
addikt
válasz
Hisztogram #11539 üzenetére
Milyen időzítőre gondolsz? Ha arra hogy mikor jár le akkor az 2013.01.16 1:59 órakkor.
Amúgy járt már valaki úgy hogy ha görgővel görgetett akkor elkezdtek nagyon laggolni a programok? Mint pl.: store, csak a teljes újraindítás segített.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Civilization VII
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)