- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Reklámblokkolók topikja
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
KAMELOT #63059 üzenetére
Én a helyedben, a biztonság kedvéért és a nyugalmamért, lefuttatnám a Kaspesrszky Rescue Disk 10-et
-
katt777
félisten
válasz
KAMELOT #63059 üzenetére
Az bizony vírus/trójai. Keress ismeretlen bejegyzéseket a telepített programok listájában, registry-ben, program fájlokban, de FŐLEG User Roaming mappában, a legdurvább féreg oda szokott települni, system.exe, sysconfig.exe, v. hasonló néven. Indítópultban találhatsz egy hosszú krix-krax nevű exe-t is. Irthatatlan, partíciót állíthatod vissza (ha van mentés).
Kérdés:
Töröltem egy üres könytárat, azóta is ott b.ssza magát a helyén, törölni nem lehet, ha belemenni próbálok, "nincs a helyén az objektum". Dos parancssorból sem tudtam törölni, az egyetlen bootolós progim meg nem hajlandó működni, amely friss W8-on még futott (hála a remek frissítéseknek). Mivel tudnám kiirtani, ill. milyen bootoló és drive-kezelő (filekezelővel) progit javasolnátok?
Lauda: Kis gonosz...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
KAMELOT #62337 üzenetére
Nekem is 1TB WD Black-en van a két OS (WDC1003FZEX) - mindkettő egy külön winyón azonos progikkal telepítve tezstelés célból. És nálam is gyors win8.1-el, de pl. a Photoshop CS6-ot, vagy pár játékot a Win7 gyorsabban tölt be, de nem komoly a különbség, mert mindkettő gyors.
Barátnőm laptopján viszont sima Win8 van, mert nem lehet rá 8.1-et rakni az intel IGP miatt, de nála is hamarabb lassul be a gép Photoshop alatt, mint régen Win7-tel. -
bobalazs
nagyúr
válasz
KAMELOT #62325 üzenetére
Eszközkezelőben, az egér, billentyű, hálókártya tulajdonságainál ki kell venni a pipát hogy ez az eszköz felébresztheti a számítógépet.
Speciális energiagazdálkodási lehetőségekben felébresztési idők engedélyezését kikapcsolt állapotra kell helyezni.(#62320) zoltan6
Én is memóriahibára gyanakszom. Vagy instabil overclock[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Autószerelők, autószerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)