- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
kenyesan #39947 üzenetére
Én jobban szeretném ha tiszta rendszer kerülne arra az SSD-re. A fontos adataimat kimentem egy 32 gigás pendrive-ra majd azt felmásolom a tiszta rendszerre.
Remélem majd be tudom aktiválni a Win 8-at. Mindenesetre a biztonsági mentés meglesz a rendszerről.Köszi a választ sixpak , kenyesan !
-
ablack
senior tag
válasz
kenyesan #23822 üzenetére
Újraindítás után is ezt csinálja.
Azt hogy fut-e a feladatkezelőben kell megnézni, mert ott a services.exe fut.
A MBAM az ez a program [link]?
Mostanában nem tettem fel drivert.
Egyébként a 4 napot azt csak onnan vettem hogy a Winndows Defender 4 napja frissült utoljára és gondolom a Windows Update is talán akkor működött utoljára. Egyébként a Windows Defender mostanában elég sok vírust talált amit karanténba zárt. Az a furcsa hogy mindegyiket a Google Chrome mappájában találta: [link][ Szerkesztve ]
-
-
jediweb
aktív tag
válasz
kenyesan #23770 üzenetére
Szia
Hálózat és megosztási központban az ikonon a bal gombra kattintok , ekkor bejön egy ablak és ott tiltom, de ahogy TE írtad úgy egyből tilt az u.a csak esetleg gyorsabb más...Innen vezérelve teljesen jól múködik amit szerettem volna , A Szolgáltatóhoz csatlakozás ( a második ikon)egyébként azért volt olyan lassú mert azt a hálókártya tiltás előtt nem bontottam és nem normál kapcsolatbontás történt..Tehát sorrend : 1. Szolgáltató bontás 2. Hálókártya tiltás.Majd visszafele is múködik szépen. 2. majd 1. ( engedélyezéssel) De ha kirakom az asztalra a hálókártya ikont, itt elsőre(első kattintáskor letiltáskor) tilt, majd utána csak engedélyez akárhányszor kattintok rá és jobb gombra is, csak az engedélyezés van legfelül a propertiben ...
De a Hálózat és megosztási központ - ból ikont raktam az asztalra és így + 2 kattintás és elérem a célt ...
Az érdekes, hogy az asztalon ikonként féllábas a múködése ...
Köszi a választ ...[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
-
zsírsámán
senior tag
válasz
kenyesan #23172 üzenetére
Arra emlékeztem, hogy ezt már feltettem egyszer, de kiderült, hogy nem
Köszönöm szépen, így már minden működik rendesen, az egyetlen problémám, hogy most a tapipadom felső sarkában folyamatosan ég az a led, ami azt jelzi, hogy ki van kapcsolva (mellesleg nincs kikapcsolva, csak ég). Erre nincs valami megoldás, vagy esetleg arra, hogy hol lehet ezeket az állapotjelző ledeket ki-be kapcsolni?
-
-
HZoli87
veterán
válasz
kenyesan #21123 üzenetére
Szia!
Köszi, ezt én is megtaláltam, csak nem mertem használni. Újratelepítés előtt pedig elfelejtettem kipróbálni, mert akkor úgy is mindegy lett volna, ha gajra vágja a rendszert.
Egyszer kipróbálom, de az aggasztó, hogy a gyártó oldalán csak Windows 7-hez valót találtam, és a Toshiba honlapjáról letöltött fájlban sem szerepel az, ami nekem kellene (8191SE). KÉP
------
polonic: magyar verzióban továbbra is tálcának hívják a tálcát.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz
kenyesan #6882 üzenetére
Felhőben. Gondolom ugyanazzal az acc-oddal jelentkeztél be a rp-be is mint a cp-be nem?
(#6879) pzstm: Jó ötlet megyek is, mert ez így nem pálya
Egyébként, ha valaki esetleg Ideapadon használná a win8-at, a onekey theater program nem működik win8 alatt minden gpudrivert megöl, a screen resolutiont se lehet használni(werfault.exe hiba jön elő).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY