- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
hackeeeee #18750 üzenetére
Nem mentést csinált, hanem már előre résen volt, és a legelső telepítésnél a home könyvtárat egy másik partícióra tette.
De ehhez nem egy next-next-next-finish egybites usernek kell lenni, hanem hozzáértő embernek. De a hozzáértő ember windows alatt is megcsinálhatja, hogy a teljes c:\users-t lementi egy reinstall előtt, vagy ő is egy junkcion segítségével átirányítja a home könyvtárat egy másik meghajtóra. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #18750 üzenetére
Nem mentettem, azt legfeljebb biztonság okán kell. Mivel eleve (évek óta) külön partíción van a /home, így a rendszer újratelepítése (hacsak valami technikai probléma nem történik) semmiben nem befolyásolja a /home mappa tartalmát, amiben a júzerek beállításai vannak. De ha érdekel, tegnap néztem a gépemen a Lemezek progival:
2008. márciusában lett létrehozva a /home ext3-as fájlrendszere, a / pedig 2010-ben, mert akkortájt volt ext3>ext4 váltás. De újratelepítés akkor sem volt, csak dist-upgrade.De ez mitől is MS fikázás, ha a világújdonságként hirdetett szolgáltatásról kiderül: nem az? Ha telepítettem a rendszert, és UO-val (vagy más rendszeren mással, mondjuk DropBox-szal) szinkronizálom a szükséges fájlokat, akkor újrahúzás esetén ott marad az UO beállítás is, így működik a szinkron.
(#18752) fleetcmd
"ezt a felhő szót bele akartam tenni a hozzászólásba, mostanában olyan menő."(#18755) pzstm
Tehát az, hogy UbuntuOne-nal szinkronizálom a /home mappámat akármelyik gépemre, akárhol a világban, már ezt is régebben, mint hogy a Win8 első nyilvános tesztverziója kijött, az semmit nem jelent, ugye? Azzal együtt, hogy az eredeti hsz-ben nem felhőből szinkronizált fiókról volt szó. Nem mellékesen, ha éppen a neted nem működik, de újra kell raknod a géped, akkor elmehetsz a Microsoft account alapu roaming profilloddal a ...be.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc