Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz rgeorge #22160 üzenetére

Nem vagy tisztában a warez fogalmával... :U Még jó, hogy te mint "fanatikus tag" megmondod nekem a frankót, hogy ez nem warez fórum.
    Szerinted a Microsoft nincs tisztában ezzel? Gondolod nem tudnának ez ellen azonnali hatállyal fellépni ha akarnának? Már rég le lenne zárva ez a "kiskapu" ha burkoltan nem akarná akciózni a rosszul fogyó Win8-at...
    Szerinted ha mindez nem legális, be lett volna jelentve, hogy az aktiváció január végéig tart és utána is aktivált marad? Gondolod, hogy az aktivált Win8 rendszereket pár perc alatt nem tudná "lelőni"?
    Attól, hogy nem ad végleges kulcsot boldog-boldogtalannak, ettől ez még nem warez. Pont azok fogják így aktiválni, akik benne vannak a számtech-ben fórum szinten...Ez nekik a legjobb reklám, mert felteszik, használják, örülnek...Akiket meg érdekel, megveszik. Minél többen használják, annál népszerűbb lesz, és ez a burkolt promo akció nagy reklámfelület nekik. Szerintem nagyon jól csinálták ezt a részét. :K

Ha még most sem győztelek meg mi a warez, és mi nem, vessünk párhuzamot...Szerinted a warezes aktiválást ami külön programmal történik, hogy lehet összehasonlítani egy olyan kulccsal, amit a Microsoft küld el hivatalból az email címemre? :U

Azt is megértem, hogy húzzák a szájukat akik megvették drága pénzért, mert nekik is ez lett volna a legjobb.
    De azért ne legyen már senki tipikus magyar, és ne sápadjon el az irígységtől, azért mert páran élnének ezzel a lehetőséggel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák