- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Mekkora hely kell a W8nak? 25GB elég?
-
GIJoe
addikt
Üdv!
Próbáltam feltenni a SONY VPCEB3CE5 notebookomra de 3 óra után sem sikerült elindítani a telepítőt, ( a fájl másolásnál megakad, hibával) igaz 64 GB-os SSDre szerettem volna telepíteni, de elvileg nem kellett volna hogy gond legyen...
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Jaja. Microsoft már rég kész lesz a metrójával mire nálunk a fúrópajzs haladt két métert
Én DP 0day óta nyúzom és eddig nagyon tetszik. Szerintem marad addig amíg komolyabb problémába nem ütközöm, vagy ki nem jön a béta
Arra már valaki rájött hogyan lehet a metró start menübe órát tenni? Vagy hogy a lock screen ne tünnjön el pár pillanat után. Akkor lenne egy faja kis órám is
Ma próbáltam ébresztőt. Rátoltam a 2.1-es hangrendszert a netbook-ra és majd kiestem az ágyból mikor megszólalt. Az lenne jó ha hibernálásból is keltené a gépet. Tehát nincs az hogy véletlen lehajtom a fedelet és alszom 3 napot
-
toldy
őstag
A mostani win8ban van media center? Vagy egyáltalán lesz benne? Csak mert regek közt vannak ilyen nevű mappák, de az alkamazást nem találom.
-
F34R
nagyúr
(#1387) apollo12
biztosan nem ,maradj win 7-nél
#1388) Gorneck23
akkor a 2012 q3 maradt időpontnak?
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
heló ma újra rakom a gépem érdemes váltanom win 8 ra vagy maradjak még win 7 en? játékokra ra lenne
-
RaZroX
addikt
Jól tudom, hogy tableten csak a Metro UI lesz, és nem lesz aero ?
-
cellpeti
nagyúr
-
Ric4m0nd
aktív tag
-
Richter36
őstag
Sziasztok!
Hol találom az indítópultot? Digi netem (pppoe) van, és szeretném automatikusan indulóvá tenni. Win7-en betettem az indítópultba az ikonját és működött, de itt nem találok olyat. -
front3r
őstag
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek, azt hiszem találtam egy egyszerűbb megoldást a win 8 bootolásának a kikapcsolására. (Nem tudom, hogy valaki leírta-e már, nem volt időm rákeresni.)
két féle képpen is elérhető:
cmd -> msconfig és azon bellül a rendszerindítás.
vagy a start menü keresőjébe beírni hogy rendszerkonfigurációItt elvileg win 7-ből is lehet törölni a win 8 automatikus bootolását és nem kell parancsokkal szenvedni mint a cmd-ben. És azt is be lehet állítani, hogy ne a win 8 legyen az alapértelmezett op rendszer, azaz hogy a win 7 boot választója induljon el bekapcsoláskor .
-
SajtosKuszob
tag
Windows 7 USB DVD Download Tool-lal se jó sajna. Corsair FlashVoyager 16Gb a pendrive, lehet ez nem tetszik neki...
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz
SajtosKuszob #1364 üzenetére
2 próbálkozást csináltam egy leírás alapján, majd 3 szor ezzel: Windows 7 USB DVD Download Tool
Utoljára sikerült.
Mivel az első megoldással telepítettem a win7-et anno, így szerintem még csiszolni kell ezt a telepítési mizériát. -
cellpeti
nagyúr
próbálta már valaki a DP verziót? Virtuális gépre fel lehet tenni?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
SajtosKuszob #1364 üzenetére
Nekem a Windows 7 USB DVD Download Tool-al sikerült felmásolnom pendrive-ra.
-
front3r
őstag
Xbox Live Windows 8-ra
A videóból sok közösségi feature-t szűrők le, és lehet statisztikákat is nézni.Nekem ezzel az a bajom hogy csak Live-os játékokat lehet ez alá bevonni, ha jól látom. Úgy lenne az igazi ha az összes játékról lenne egy közös, összefogó rendszer.
-
fatal`
titán
A beépített weather appot hol a fenében lehet celsiusra állítani?
-
Milan24
aktív tag
Én külső vinyóra telepítettem, ha Win8-at akarok használni, akkor csak rádugom a notira és arról bootolok. Nekem nagyon bejön ez a téma. Boot idő 1 perc betudom annak, hogy USB-n nem olyan gyors a vinyó mind a gépbe. Nekem feltette a Catalysti 11.8-at át kellett állítani hogy Win7 kompatibilis legyen. Tachpadom is beállította. Egyedül amit nem tudok feltenni, az az IDT hang driver. Van hangom csak ezzel ami most van nem olyan a hang mind a jó driverrel. Érdekelne nekem is csempéket, hogy lehet kirakni. Progik, photosop, stb......
-
Drughi
addikt
Sikerült nekem is felpakolnom és 5órán át nyúznom:
Telepítés:
Pendrive-ról szerettem volna, mert nincs odd a gépbe. 2 pendrive, 3 módszer és vagy 5 próbálkozás után sikerült.
Érdekes módon, 2 hónapja a win7-et egy módszerrel, 1 pendrive-val és elsőre sikerült felrakni, így ezt még javítani kell, főleg ha az a cél, hogy a win8 a tabletek és érintőkijelzős gépekre van főleg optimalizálva, amikben szintén nincs ODD.A telepítés viszonylag gyors volt, de nem éreztem gyorsabbnak a win7 telepítésénél, bár ez totálisan lényegtelen dolog.
Az első lépések:Mivel laptopról van só, fontosak a driverek, a használhatóság miatt.
Elsőnek megkerestem a vezérlőpultot, majd a windows updatet. Rögtön talált is 7 frissítést, köztük a videó kártya drivert, microsoft egér drivertMivel angol bill-el és időzónával telepítettem, ezt szerettem volna megváltoztatni magyarra.
Miután ez megtörtént, megvolt a restart, de mégsem változott meg. Még egyszer megismételtem, de a helyzet változatlan maradt, így hagytam...
Ugyanide tartozik, hogy a vezérlőpult sem jegyezte meg, hogy én kis ikonokat szertnék látni, az is visszaállt az alapértelmezett nagyokra.Telepítés, Programok:
Elsőként a frissen letöltött win7es laptop drivereket szerettem volna feltelepíteni. Összesen 8db volt, ebből 4-et sikerült, 4-et nem engedett. Nem tűmogatta ezt az OS-t.
Akkor hol marad az az elv, miszerint, ami elindult win7-en, az itt is el fog?A teszt kedvéért pár számomra alap programot próbáltam meg feltenni. kezdtem az Aida 64-gyel. Feltelepült. Szerettem volna a tálcára kitenni az érzékelő ikonokat, csak úgy mint a win7 esetében. Sajnos mérési eredmények nem jöttek, csak "T" betűk fogadtak.
Winamp, winrar, total commander, mpc-hc gond nélkül felment, elindul, használható.
Összeségében nézve én nem vagyok maradéktalanul elégedett. Tudom, hogy ez még távol áll a véglegestől, de még csak a beta-tól is.
-
David75
őstag
Ez az explorer 10 nagyon tetszik. Főleg hogy alap a teljesképernyős üzemmód. Még minimalistább mint a chrome
-
raidx
őstag
válasz
Ric4m0nd #1317 üzenetére
Ebbe az a jó, hogy minden lényegest eltárol beállításodról a felhőbe. Ha le ülsz egy másik Win 8-as gép elé és bejelentkezel a LIVE-ID-vel, azon a gépen is azt kapod mint a sajátodon. Később tervezik állítólag, hogy nem csak a beállítások de a telepítések is felkerülnek. Így egy frissen telepített Windows szinte azonnal kész állapotba kerül, ahogy bejelentkezel.
Ami nagyon nem szimpi benne, hogy teljes ablakba futtat mindent. Remélem lesz rá annyi panasz, hogy kikapcsolhatóvá teszik. A régi Start menüt kicsit hiányolom! Nagyon hozzászoktam már.
-
Воланд
titán
válasz
Tibcsitroll7 #1343 üzenetére
developer preview
-
Tibcsitroll7
csendes tag
Mért lehet hogy a csempék közül nem működik csak 2-3 (exproler,win exp.) még a weether sem működik ,ill a remote desktop kellene nagyon.előre köszi a segítséget
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Egy működő Windows 7 mellé külön partícióra fel lehet tenni ezt a fejlesztői változatot?
Köszi.
-
polonic
félisten
válasz
westcoastog #1337 üzenetére
Persze, jó lehet.
Nem jól fogalmaztam. -
David75
őstag
felraktam a catalyst-ot mégsem látom sehol és nem ismeri fel a gpu-t. mit csináljak?
-
David75
őstag
Na dvd-ről már sikerült feltennem méghozzá szerintem egész gyorsan felment erre az ezer éves vasra. A sebességgel sincsen semmi gond nem lasabb mint xp-vel. Gratulálok az ms-nek hogy 1,8ghz celeronon teljesen jó sebességgel futtatom a leguljabb os-t...
-
Tibi86
aktív tag
Köszönöm!
Gondolom, a későbbi buildekben megoldják majd a mediaplayer csempés felületét.
Egyébként hihetetlen, hogy még a creative drivereket is benyelete egyből, windows 7 - ben a prebeta buildeknél még netem se nagyon volt nemhogy hangom...
Jó rendszer lesz, még szokni kell de szerintem teljesen használható, bár még nem laktam be teljesen!
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a win8-ban, windows defender néven fut a Security Essentials?
Csak, mert ugyanolyan folyamatokat futtat, és ugyanakkora frissítést ( ~60MB) húz le updatről.Amúgy hogyan tudom pl. a mediaplayer-t kicsempézni? Régi start menüt elő lehet hozni, a metro style meghagyása mellett?
-
RaZroX
addikt
Na nekem azóta fent van elsődleges rendszerként a Win8 amióta letölthető és még mindig tökéletesen működik. Semmi hiba, minden tökéletes. Egyszer volt egy belassulás de az is fél percig tartott.
-
ubid
senior tag
Hogyan lehet feltenni a vmware 8-at ?
mert leszedtem eredetibe. üres ablak jön be setupnál.
cmd-be egy külön mappába kicsomagoltam a setup exe-t. de utána ha kész olyan hibákat dobál mint : Error 2732. directory manager not initialized.
valakinek volt hasonló gondja ?
-
Azt hiszem még nem rakom fel, megvárom a bétát. Látom elég sok emberknek van valami gondja vele. Úgy is gyorsan megszokom, xp-7 váltás is gyorsan történt, 3 óra alatt mindent megtaláltam.
De azért jövök majd olvasgatni ide.
Aki meg próbálgatja annak sok sikert hozzá.
-
David75
őstag
Még lenne egy két kérdésem illetve elmondanám mivel próbálkozom.
A chrome működik w8-on?
Flash van rá?
Azzal próbálkozok hogy az elfekvőben lévő céges laptopomra rakom fel a win8-at amin eddig xp-volt. mivelnem egy mai darab és elég gyenge vas. 1,8ghz celeron,1gb ddr2, ati radeon xpress 1100. A hardver követelménynek megfelel de ha ezen is szépen fut a w8 akkor minden elismerésem az MS-é.
-
ubid
senior tag
Még egy kérdésem lenne :
Laptopra raktam fel, virtual környezetbe. Laptopra is wifi jön, tehát nincs bedugva kábel.
virtual környezetbe hogy tudom a netet beállítani ? VMware 7 - et használok .
Win8-ra fel kell rakni a driver-ét a wifi card-nak ? vagy hogyan lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Akkor mi van, ha betelik a memória?
Remélem elkezdi bezárogatni az alkalmazásokat.(#1311) NGA
Nincs semmilyen olyan dolog, ahány mag annyiszor 'x' ghz.
A többmagos proci gyorsabb, többszálúsított alkalmazásban. Ha ugyanabban a generációban van egy egymagos és egy kétmagos vagy akár négymagos, akkor azok egy szálon ugyanolyan gyorsak.(#1313) ubid
Az a hotmail.com-os msn cím jó lesz.
De egyébként meg windows 8-ból is tudsz csinálni.[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Ilyen LIVE ID-t hogyan lehet csinálni ?
Mert nekem régóta már vagy 5-6 éve hotmail.com-os az msnem. és bárhogy írom googleba hogy live id registration vagy bármi mindig csak a hotmail oldalát hozza be, valamint be is tudok lépni.
ha regisztrálni akarok akkor is csak hotmail.com -os cím leenne
lehet láma kérdés de valaki segíthetne
köszi !
-
polonic
félisten
válasz
David75 #1308 üzenetére
Így van. Többek között a clean install ezt is jelenti.
Esetleg még pendrive-ról is próbálkozhatsz.(#1307) NGA
Olyan, hogy 2x3 ghz nincsen. 3 ghz-es 2 magos proci van.
Legközelebb a ph saját képfeltöltőjét használd, kérlek! Azzal normálisan be tudod tenni a képet.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Aki vissza lépkedni akar úgy hogy nem nyomogatja a Windows gombot az tolja az egeret a kijelző bal oldalára. És akkor megjelenik kis méretben, hogy mi volt az előző hely ahol voltál. Kattintasz egyet és visszalép.
-
NGA
addikt
Sony Vaio VGN-FW51ZF-en hibátlanul fut. Boot idő 9 másodperc. FullHD megy, minden sokkal gyorsabb mint a win7-ben. Igaz 2x3 GHz, 8GB ram és 1GB-os videokártya.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc