Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz Doky586 #67627 üzenetére
Oké köszönöm, de hogy hibás. Írtam idáig is ezt a telepítő lemezt használtam Csak nem értettem idáig miért volt magyar most viszont Brazil (Portugál) és nem is lehetett a telepítőbe változtatni a nyelvet.
Igen most fent van az összes Win 7 javítás + a Nod 32 naprakészen és most úgy látszik fogjuk rá teljes a védelmem. Most már nagyobb jelentőséget tulajdonítok a védelemnek, így azért már csak nyugodtabban használom a gépet.Idáig úgy voltam vele egy vírusírtó elég, de úgy látszik az se lesz sose tökéletes. Mindig lesz olyan ami átmegy azon is. Főként a Meltdown javítás volt itt a lényeg, de most opredszer már az ellen is védett végre.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Mindegy az már végre magyar Megoldottam, csak arra lennék kíváncsi a biztonsági javítások esetén egy Ivy Bridge mennyit veszít az erejéből. Ha Kész a Rendszer úgy is nyomok egy Cinebench 11.5 tesztet, ott 5,6 pontot kap az I5-3470 3,4 ghz all core turbo órajelen, kíváncsi vagyok mennyi a lassulás.
-
carl18
addikt
Na végül csak újra raktam, de már az is gyanus hogy a telepítő most viszont brazilul jött be. Mi alapján lővi be a nyelvet? Idáig mindig magyar volt most viszont telepítés előtt sokat rosszalkodott a rendszer.
Természetesen a rendszer is brazilul települt...[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék egy egy sima Windows 7 2010-es kiadás, frissitések nélkül mennyire sebezhető? De volt rajta Nod 32?
+ 2 évig kb így használtam, de most telepíti az összes, akinek fent vannak az újak 2019 például? érezz lassulást? Meltdown fix javítása miatt például?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest