Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,a Win 7-es Update nem működik, 5 db. fontos frissités elérhető, de a fenének sem akarja letölteni. Mi lehet az oka, hogy lehet orvosolni, nagy baj-e?
Két gépen is ez van, hogy nem jön le a frissités.
A beállítás olyan, hogy az elérhető frissitéseket jelzi, de nekem kell letölteni. Tölteném ha tudnám, értelemszerűen eddig hosszú ideig nem volt vele baj.Köszi még egyszer is.Bocs, jól látom eggyel feljebbi hsz.-ban, hogy egyénileg kell buheráli ? Akkor bocs, mégegyszer, megpróbálom az összefoglalóban leírtak szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
egy Dell inspiron 5559-re kellene raknom egy Win 7-et (amit majd szeretnék 10-re frissíteni).
Kérdés: mit és hogyan kell beállítani a Biosban, hogy az USB pen drive-ról bootoljon ? Nem ismeri fel az USB-t. UEFI-t meg ilyeneket ajánl felEz általában HP-nél mindig ment, de úgy tűnik egy új Dell-ben elég láma vagyok.
Köszi még egyszer
-
Peczek
aktív tag
válasz AlyrArkhon #58068 üzenetére
Köszi, este kipróbálom
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
nem tudom, jó helyre teszem-e fel a kérdésemet:
online video nézésekor halk a hang, hogyan lehet hangosítani ? Nem Youtube-ra meg ilyenekre gondolok, hanem az online filmek és sorozatok hangja (főleg a filmek általában) elég halk.
A windows 7-es hangkeverője csak egy szintig erősít, és vége.
A VLC player pl. 200% hangerőt tud, arra időnként szükség van, de az ugye online stream tartalomra nem jó.
köszi előre is
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt fórumtársak, adott HP mini 5102 netbook, Windows 7 starter oprendszerrel. Ha be akarok lépni, akkor ezt írja ki:
A felhasználói profil szolgáltatás szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A fehasználói profilt nem sikerült betölteni.
Megjegyzés. nem a jelszó nem jó neki, mert akkor nem ezt írja ki.
Szerintetek hogyen lehet ezt gyógyitani ? A merev lemez formatálást szeretném megúszni, mert akkor a gépen levő adatok elvesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Tisztel fórumtársak,
kérdés:
mi a különbség a WIN 7 Home Premium és a Windows 7 Pro között ? Árban elég sok, de mivel tud többet a 7 Pro ?
Én egy laptopot használok irodában (erre kellene egy új op rendszer), de igazi hálózati használat nincs, csak nyomtatás (vezetékes) hálózatban, internet hálózatból, esetleg mappák megosztása egymás között (esetleg). Ehhez kell a Pro, vagy elég a Home premium ?
Ja, a teljes hálózatban kb. 7-8 gép van + 1 nyomtató.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt fórumozók,
van egy hp 6930p-m, amit renew-ban vettem, egy Vista business-el, de a vásárláskor downgradeltem (tettem) XP-re. Most egy ssd csere kapcsán az XP-t is lecserélném (a frissítések vége miatt), kérdés, hogy létezik-e hivatalos Windows upgrade 7-re, illetve érdemes-e 7-re frissíteni (a vas elbírná nagyjából a 7-est, ez már kiderült). Vistában nem gondolkodtam. Vistás matricám van, még ha telepítőlemezt nem is kaptam hozzá.
És gondolom, 64 bites Win7 kellene, a 4 GB Ram miatt.üdv, köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest