- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne meg lehet-e csinálni azt, hogy egy gépre egy kattintással átállítsam a hálózati adatokat. Van egy gép a munkahelyen. Kamera rendszer megy rajta zárt hálózatról. Net nincs rajta. Viszont ha cég belső hálózatára át dugok és átírom az adatokat IP, átjáró stb... akkor ezen is van net. Egy jó pár adatot át kell írjak. Meg ha visszadugok a kamera rendszerre akkor is vissza kell írni persze. Tudnátok erre valami megoldást, hogy egy kattintással meg lehessen oldani? Valami regisztri fájlra gondolok vagy bár mire amivel egyszerűsíthetem a műveletet. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Szeretném újra húzni a windows-t és arra gondoltam, hogy pendrive-ról telepítenék. Hogy tudom ezt megoldani? Letöltöttem az MSDN-ről a legfrissebb Home Premium-ot ami egy ISO. Leírná valaki, hogy miként, mivel tegyem a Pen-re? Köszönöm előre is. üdv
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. A mai adag update után én nem tudom visszaállítani a rendszert egyik visszaállítási pontra sem. Van erre valami megoldás? Azt írja nem tudta kibontani vagy mi...
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok megérkezett a frissítés hozzám is de nem értem alapból mért vannak kivéve a pipák egyes frissítések elől. Már többször volt ilyen én mindig bepipáltam. De most már kíváncsi lennék az okára is.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
válasz viperabácsi #26219 üzenetére
Igen. Beállítod majd te eldöntöd mit és mikor telepítesz.
-
ЯΞD
senior tag
találtam a naplóban egy ilyen bejegyzést.
A(z) C: kötet árnyékmásolatait a program megszüntette, mert az árnyékmásolatok tárolására szolgáló lemezterületet egy felhasználó által beállított korlát miatt nem sikerült megnövelni.
- System
- Provider
[ Name] volsnap
- EventID 36
[ Qualifiers] 49158
Level 2
Task 0
Keywords 0x80000000000000
- TimeCreated
[ SystemTime] 2013-04-11T13:50:00.196169900Z
EventRecordID 7886
Channel System
Security
- EventData
Ezt nem teljesen értem mi utal. 10% azaz 15GB áll rendelkezésre a rend szervisszaállítások mentésére. kb 5GB-nál volt a mai mentés előtt.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy napi szinten készítek rendszer visszaállítási pontot. Meg ugye + készít a win is időnként. Nos ma egyszerűen eltűnt az összes pont és nincs visszaállítási mentés. Ez mitől? Meg lehet nézni valami naplóban, hogy mikor milyen okból tűntek el? A visszaállítás nem lett kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.