Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silious
tag
válasz Smktrooper #55742 üzenetére
1000 hála, így már tökéletes minden, tudtam törölni a mappát. Köszönöm!
-
Silious
tag
válasz Smktrooper #55710 üzenetére
Meg is csináltam mindent, be is boot-oltam a lemezről, meg is van a mappa, de egyszerűen sehogy se tudom törölni.
Több parancsot is próbáltam rá, de egyszerűen semmi.
RD /S paranccsal is megkérdi, hogy biztos vagyok benne, majd Y után, ezt a hibát írja "The system connot find the file specified.
Majd ismét Y, és ugyanez a hiba.
Nem törtnéik semmi.
Lehet én vagyok a bamba, vagy rossz paranccsal próbálkozok, de pl a deltree parancsra meg se mukkant. -
Silious
tag
válasz Smktrooper #55690 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tudnál ajánlani ilyen boot lemezt?
Tisztába vagyok a funkciójával, de még sose használtam őket) -
Silious
tag
Sziasztok!
Win7 64 bit alatt lenne egy mappatörlési problémám. Fent volt a Google Drive program, formáztam a gépet, és szépen visszamásoltam mindent. Sajnos a Drive programja, a miatt, mert a fájlok rajta voltak a gépen, egyszerűen sehogy se tudta szinkronizálni őket.
Letöröltem a programot, viszont amik ott maradtak saját fájlok a Drive-ból, egyszerűen sehogy se tudom törölni, hogy újra rakjam a programot.
Próbáltam átírni a attribútumokat Total c.-ben, de úgy se engedi. Csökkentett módba is próbálkoztam, de egyszerűen, nem engedi törölni a fájlokat, csak a mellékelt hiba üzenetet dobja fel mindég.
Szerintetek mivel kellene próbálkoznom?[ Szerkesztve ]
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy nagyon érdekes problémával találkoztam a minap, eddig ilyen még nem történt velem, így fogalmam sincs mi lehet a gond.
Adott egy asztali gép, csak munkára van használva napi 1-2 óra
Kb. fél éve lett telepítve a win7 32bit.
Szoktam pár sorozatot nézni rajta ha időm engedi, volt is rajta 2-3 évad.
Ezeket mindet megnéztem, majd felmásoltam egy újabb évadot (pendrive-on) a winyóra (2 winyó van benne, egy a win7-nek másik adatnak).Viszont másnap szerettem volna nézni, belelépek a mappákba, majd kiírja a gép, hogy nem található az avi fájl!
Visszalépek a mappába, majd a mappa is eltűnik.
Mappa felépítés
X:/sorozatok/sorozat neve/1 rész.avi
X:/sorozatok/sorozat neve/2 rész.avi
...Tehát az X:/sorozatok/ mappa marad csak meg, a többi benne lévő mappa fájl eltűnik.
Már 2x másoltam újra fel, meg is tudom nézni őket, de amint kikapcsolom a gépet, másnapra még a mappa fájlok ott vannak, de ahogy elindítanám őket eltűnnek.Mi lehet a gond?
Vírusirtón kívül semmi egyéb extra program nincs telepítve, ilyennel még sose találkoztam, így nem is tudom merre induljak.
Szerintetek? -
Silious
tag
válasz kraftxld #42795 üzenetére
Mellékletbe küldöm a képet. Nem tudom mi a gond, szerintem jól csináltam mindent.
Mindegyik meghajtónak tudom növelni csökkenteni a területét (persze ami egy lemezen van, és van rá hely), de a C meghajtó méretét nem engedi növelni, ott szürke végig az írás.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van a gépemen egy win7 64 bit.
500 Gb-os winyó van felosztva 200gb (C meghajtó) és egy 270gb (F meghajtó).
Ha az F meghajtóról törölök mindent, van arra mód, hogy egyesítsem a két partíciót, anélkül, hogy formázni, sérülne a C meghajtó adatai? -
Silious
tag
válasz Fire/SOUL/CD #38844 üzenetére
Köszönöm a választ!
Holnap ki is próbálom. -
Silious
tag
Sziasztok!
Egy olyanban kérnék segítséget, hogy azt hogyan tudom beállítani, hogy ha a gépemhez bluetoothon keresztül csatlakozok, egy headset-el, akkor csak az adott program (voip) hangját küldje ki, a többit ne?
Tehát ha pl. filmet nézek, az ne a headset-en keresztül mennyen.
Igazából itt a leválasztás, újracsatlakozás macerát akarnám kikerülni. -
Silious
tag
Sziasztok
Win7 64bit alatt olyan gondjaim adódtak, hogy semmilyen módon nem tudom megváltoztatni, vagy egyáltalán megnézni az "otthoni csoport" jelszavát, sőt még a otthoni hálózatból sem enged kilépni a hálózat kezelőben.
Próbáltam letiltani a háló kártyát, majd engedélyezés után, ugyanúgy fent állt a hiba.
Csökkentett módban is szintén semmilyen változtatást nem tudtam eszközölni.
Van esetleg valami program, vagy valami megoldás, amivel tudnám módosítani, vagy egyáltalán kezelni az otthoni hálózatot?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...