- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PR-Telecom
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Hali mindenkinek.
Tudna valaki segíteni aki otthon van a leállásos ügyekben?
Az a helyzet,hogy időközönként egyszerűen újraindul a gép, főleg mikor magára van hagyva, nem tudom,hogy véletlen ,de már többször volt úgy,hogy pontban éjfélkor is .
Újraindításnál be szokott jönni az a kezdőképernyő ,ahol felteszi a kérdést,hogy normal mód vagy....
SSD-n van a rendszer(WIN7 x64), viszont a böngésző lapozói,meg a legtöbb program a másik HDD-n.
qtorrentet is használok( nem tudom számít-e).
Esetleg nincs egy olyan program ami kiolvassa mi volt a leállás okozója,vagy valami hibakódot hol lehetne megnézni?
THX[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
válasz LonGleY #37982 üzenetére
Azt azért kb tudod mit akartam mondani ezzel, nehogy már azzal magyarázd meg,hogy bele lehet rakni...
Az meg független ettől,hogy egy dvd-n a telepítő nem tudja megtalálni a szükséges drivert,hanem a szájába kell rágni... csak nem 2001-et írunk mikor még az xp-nél megértette az ember a sok vakaródzást.
Jó hogy nem kér egy hajlékony lemezt...[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
Közben betettem az alaplapi driver cd-t és onnan megadtam neki az usb 3 elérési útját így sikerűlt.
2 dolog ami egy ilyen "új" win-telepítőnél felháborító..
Olyan buta kell ,hogy legyen,hogy nyolc azaz 8 jönyvtárszintet be kell lépegessek a dvd-n,mert különben nem találja a drivert? hihetetlen így 20xx-ben,a másik meg ,hogy egy usb 3 drivert nem illet volna belekovácsolni már a telepítőkbe, vicces és szánalmas egyben .Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
Hali, usb pendrive-ról próbálok win 7-et telepíteni az új ssd-re.
Szépen el is indul a betöltés ,kiválasztom a magyar nyelvet és mikor megnyomom a telepítés ikont, nem a win 7 tipuskiválasztó képernyő jön be,hanem valami drivert keres,hogy adjam meg a helyét.
Nem tudom,hogy az ssd vagy az usb drivert keresi,valószínű az usb-t,mert ha dvd-ről kezdem el telepíteni a wint ,akkor rendben lemegy minden.Mi lehet a probléma?
Az ssd Kingston 120gb v300 ,ezt rendben fel is ismeri, evvel nincs gond bios-ban sem. Az usb-t is felismeri bios-ban ,mert azt adtam meg első boot-nak.Most olvasom,hogy lehet,hogy azért,mert USB3-ról akarok telepíteni? Na kipróbálom usb2-ről.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zso2
őstag
Srácok,mióta újratelepítettem a Win-t, ahol a vlc-ben beállítottam a hangot,hogy 5.1 ,vagy sztereo meg nem tudom mi volt,most ugyanúgy elindítom a filmet,rámegyek a hang opcióra ,utána Hangeszköz és a szereo melett csak az van ,hogy Realtek Digital Output kiválasztom és nem jön el az erősítőmbeaz 5.1 mert az erősítő csak stereot jelez ki. Mi a hiba a képben az új VLC,vagy valami drivergond,vagy rosszúl beállítot akármi?
Remélem kicsit érthető volt..Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition