Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy vettem egy hp multi nyomtatót és mikor fel akarom telepíteni,akkor az a hibaüzenet fogad hogy (administrator Rights), ilyenkor mit lehet csinálni mikor csak én vagyok egyedül a gépen nincs más fiók egyátalán.
Remélem tudtok segíteni
Előre is köszönöm -
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Kölcsön kaptam egy jog tiszta win7 32-64 ultimate telepítőt, az a probléma, hogy mikor telepíteni akarom, akkor a windows fájlok másolásánál ez a hibaüzenet fogad 0x80070017 valami olyasmi, hogy fájlok hiányoznak vagy sérültek, a telepítő cd- nek semmi baja, mert havernál meg telepít rendesen.
Ötlet valaki?? -
újoncrs
csendes tag
válasz twinspark51 #38561 üzenetére
Sikerült leformázni a rossz xp-t de a win7 -be nem tudok belépni mert pont azon a particion van amit nem talál.
Bocs rossz helyre válaszoltam erre akartam (#38560
[ Szerkesztve ]
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1.5 terrás vinyom rajta win7 meg egy félig végbement xp hibás telepítéssel ,meg egy másik vinyó xp fut rajta kifogástalanul.
Kérdés mit tudok kezdeni a 1.5 terrás vinyóval, hogy tudom leformázni mert csak letöltésekre használnám,
1,gond xp telepítés nem ment végbe mert kihagyott 5 fájlt hiba üzenet és ujraindul?
2.gond Win7 nem találja a meghajtót?
Mi a megoldás nincs szükségem se az xp-re se win7-re rajta?Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
újoncrs
csendes tag
válasz sfdrakex #38227 üzenetére
Az a baj router nélkül nem tudom kiprobálni mert együtt van a modemmel ez volna az
(netgear dg834gv5) szerintem ott minden jó mert mikor még xp asztali és laptop volt akkor is én állítottam be és ott ilyen gondom nem volt és akkor is ugyan ez a sebességü net volt.
Nem piszkáltam bele a hálózati tulajdonságokba ,a hálókártya driver meg a legfrissebb. -
újoncrs
csendes tag
válasz sfdrakex #38224 üzenetére
Rosszul irtam a rövidítéseket adsl családi a netem
Letöltés: max. 15 Mbit/s, garantált 7,5 Mbit/s
Feltöltés: max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/sA letöltésnek adtam 250kB/s
A feltöltésnek 100kB/sMindkét gépen eredeti win van ,igaz a win7-t azt a számítógépes srác tette fel a boltban az xp meg én szoktam mert ahoz van rendes gyári cd-m
-
újoncrs
csendes tag
válasz sfdrakex #38221 üzenetére
Ezt már próbáltam 450 -ről visszavettem 45-re a maximális kapcsolatok számát, a letöltést 1.5Mb/s-250Kb/s-re és feltöltést pedig 1Mb/s-100Kb/s-re,
de nem hiszem ,hogy utorrentel volna gond ,mert mikor a firefox letöltőjét használom pl letöltök a szoftverbázisról valami progi és eléri az 1.2Mb/s akkor is megszakad. -
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémára keresem a megoldást van két darab asztali gép egyiken win 7 ultimate 32-64 bit a másikon win xp home32 bit.
Az a probléma ha utorrentel töltök le bármit, vagy vissza seedeli és a másik szobába netezik valaki, akkor megszakad a net kb 3 percre aztán ujra van , ezt kb letöltésnél 3 megcsinálja, feltöltésnél nem mindig van mikor csak egyszer szakad meg a net.
Tehát a gond csak letöltésnél jelentkezik általában.
Amikor megszakad a net akkor a hálózati diagnosztika azt irja néha hogy ip cim ütközés van, (ezt ellenőriztem a két gépnek más az ip cime) valamikor meg azt, hogy nem tudja azonosítani a problémát.Lehetséges hogy nincs jól beállítva a hálózatom? Xp asztali-xp laptop ilyen gondom sose volt ,csak most mióta win7asztali-xp asztali felállás van.
Már utorrentet is állítotam, hogy nem az e a ludas ,de ugyan az a gond mindig.
Ja a win7 az vadi új gép hazahoztam feltelepítettem rá a modemroutert megcsináltam a router beállításokat és mindkét gépen van net egyszerre is lehet netezni nem szakad meg,csak mikor letöltök ott is valamit,tehát letöltésnél van mindig gond .
Ha valaki tud segtsen már legyen szives mert idegbajt kapok.
Előre is köszönöm a segítséget. -
újoncrs
csendes tag
válasz sfdrakex #37443 üzenetére
Igen szoktam ujraindítani ,de ugyan az mindig ,akkor csinálja csak, mikor letöltök a letöltés felmegy 1500 Kb/s megszakad és, akkor lessz ujra net, mikor leáll tejesen a letöltés , tehát 0,3 Kb/s már ujra van net, nekem csak az a fura, hogy másfél hónapig rendesen ment és semmi nem változott a gépen.
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok eg olyan problémám lenne win7 ultimate-vel ,van egy netgear modem routerem végigmentem a beállításokon van net is de 3 hete az a probléma ha töltök utorrentel akkor megszakad a net a hálózati diagnosztika azt irja ki hogy ip cím ütközés van de néztem már a két gépnek más az ip cime aki tud legyen szives segítsen.
Előre is köszönöm.
Azt elfelejtettem irni hogy win7 -nél van virtua pc is mert a nyomtatomat nem ismeri fel ,xp a virtual gép.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest