Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Doblós
aktív tag
válasz Morden24 #35686 üzenetére
Csak próbaképp töltöttem le az IE9-et LEGÁLISAN,a beta verziót,azóta nem tudom a 8-at visszavarázsolni,mert bármilyet szedek le,egyik sem kompatibilis.Ezt a Win7 módot arra mondtam,hogy találtam olyat,hogy böngésző üzemmódja IE7,IE8
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Doblós
aktív tag
válasz Morden24 #35683 üzenetére
Rendben van,értelek,nekem sem az illegális szoftverek használata az elsődleges szempont.Meg sajnos van más fontossági sorrend is,nem az op. az első,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.Na,de a lényeg,nem veszekedni és kötekedni jöttem ide,hanem csak tanácsot és segítséget kérni.
-
Doblós
aktív tag
válasz Morden24 #35676 üzenetére
Először is nem én telepítettem fel,hanem így vettem a gépet,másodszor lehet,hogy neked megy annyira jól a szekered,hogy eredeti op.rendszert használj.És ha jól tudom,nem ilyen stílusban írkálok és válaszolok a fórumozóknak,ahogy te.
-
Doblós
aktív tag
B.U.É.K
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem tudtok-e esetleg olyan Explorer 8-at,ami Win7-el működik?Jelenleg Mozillám van,de elég sz@r.Explorer 9 is van,az nem jön be,és hiába állítom vissza Explore 8,vagy Explorer 7 üzemmódra,nem történik semmi.
Köszi a helpeketNincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Az a problémám,hogy raktam a gépbe egy másik vinyót,enyhén bad sector-os,és azóta a minialkalmazásaim eltűntek.Tehát az asztalra ki lehet rakni,de van amelyik nem látszik,és van amelyiken csak színes vonalak vannak.Mi lehet a probléma?A Win másik vinyón van,az hibátlan.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest