Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
válasz sfdrakex #13503 üzenetére
Úgy néz ki, hogy tényleg azt hiszi, hogy fent van még a játék a gépen!!! A tisztítás sem segített!
Lehet vmi megoldás, hogy teljesen leszedjem a gépről? Keresés sem talál már semmit!(amit talált azt is letöröltem) Nincs ötletem!!!! Nem akarom emiatt újra rakni az egész oprendszert!
Még a rendszervisszaállítás sem segített! -
Roland06
aktív tag
válasz sfdrakex #13500 üzenetére
Az az egy furcsa dolog volt uninstall előtt , hogy nem találtam a "programok eltávolítása vagy modosítása" (vezérlőpult......) -nál és csak úgy tudtam leszedni, hogy bemontoltam (mintha telepíteni szerettem volna) és ott nyomtam az uninstall-ra! Leszedte és azóta nem megy újra!!!!
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!Help PLS!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni! Soha nem volt még gond a telepítésekor! Nem csináltam semmi mást csak a játékot "uninstall" és kész -majd újraindít és ujra telepíteném a megszokott módon és akkor EZ.......
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest