Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
dolbyman
tag
Igen, nekem simán újraindul, de az bosszant, hogy amikor feltettem ez volt a probléma hetekig neteztem, de senki nem tudta megmondani miért, aztán megjavult magától, most megint kezdi egy fél év után a xarakodást, ránézésre megint minden ok nélkül.
annak idején volt olyan teoria, hogy az atis vga miatt csinálja, neked esetleg ati, vagy nvidia kártáyd van? ezt sosem tudtam kipróbálni, mert szinte mindenkinek a környékemen atis vaga-ja van.
Bandi
-
sfdrakex
nagyúr
Easusal csináltam ugyan ezt, 10 gigát a D ről a C hez csaptam ,meg csinálta adat vesztés nélkül szépen, a D elején lévő adatok elmozgatta, minden működik rendesen. Lehet én voltam béna de a w7 lemezkezelőjével nem sikerült úgy levágnom a D ből hogy az elejéről vegye el, ezért nem sikerült hozzáadnom a C hez.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
Sajnos nincs ilyen, vagy hasonló opció a BIOS-ban. Bár már tárgytalan.
#32186: és tényleg... nagyon köszi, igazából ez eszembe sem jutott, mivel azt gondoltam, ha "látja" a 8GB-ot, akkor biztos rendesen bent is vannak a modulok a slotokban... de nem. Megmozgattam őket, és lám, megvan mind.
#32187: ezek szerint belerúgtam, de lehet, hogy csak sok a szubhang a szobámban.Köszi mindenkinek a segítséget!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
fenergie84
addikt
-
nfsu17
veterán
Most, hogy mondod, nekem is pnp-nek látja, és pár oldalon, pár szöveg nekem is homályos(abb). Mikor xp-ről áttértem, teljesen más volt az egész, de nem szebb, hanem kevésbé éles. Aztán telt az idő, állítottam a monitoron is, és vagy jobb lett, vagy megszoktam, de már nem zavar,
Az enyém 710V.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest