Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zetecR #48827 üzenetére
Ott csúszik meg a dolog, valószínűleg. Már többször leírtam, Nekem is akkor jelentkezett ez a hiba, amikor feltettem a telepítős gyári driver-t. Amíg a windows-ost használtam, sosem volt semmi gondom. Azóta nem is telepítek külön LAN driver-t, max update-ről, azóta sem jelentkezett a hiba. (kopkopkop).
Véleményem szubjektív...
-
Воланд
titán
válasz zetecR #48505 üzenetére
Első körben routernek reset, aztán hálókártyadriver frissítés (legyalulás az eszközkezelőből, majd gép újraindít).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
nagyúr
válasz zetecR #48469 üzenetére
Router meg a hálókártyánál minden beálítást megnéztél? Ha bekapcsolod és a probléma megoldót elindítod mit mond?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz zetecR #45687 üzenetére
Miért a nero-t kell? Van lite verziója. Meg van belőle demo is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Воланд
titán
válasz zetecR #45616 üzenetére
BIOS - igp környékén nézz körül
Meg memory remap/memory hole amit engedélyezni kellene, ha van ilyen funkció.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz zetecR #45613 üzenetére
1.: Integrált gpu?
2.: resource monitor --> memory fül, ezen belül physical memory, hardware reserved rész
-
nagyúr
-
nagyúr
A net megy a gépen olyankor? Mert a háló kártya is feltudja ébrszteni. Nézz szét a hló kártya beállításoknál. Egyenlőre nekem ennyi ötletem van.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest