Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Dot
őstag
Ha régebbi játékkal játszom jelen esetbe Call of Duty 2 akkor csak az 1ik magot használja ki a játék CPU-Control 2-vel be tudom kapcsolni hogy 2 magot használjon ekkor "jól" fut a játék. A feladatkezelőbe az affinitást nem engedi a játéknál állítani!
De néha még így is elkezd iszonyatosan szaggatni a játék! Alacsony grafikán /dx7/ is 150FPS-em van! Ez azér a gépemhez képest.. hát hogy is fogalmazzak.. kevés?
Ráadásul ilyenkor meg-megáll a kép és alig érzékeli a beviteli eszközöket. Pingem is felmegy 100-500ig a netemhez képes ez is irreális/digi 80/25/!Képen látni a lényeget szerintem.
A pingelés picit előbb készült mint a játékból a kép. Természetesen semmiféle fel/letöltés nem ment a gépen!
Akkor kezd el így akadozni a játék ha olyan helyen vagyok ahol sok dolog van, pl házba teljesen jól megy.
A képen látható részen Win xp-vel 600felett van az fps-em, szóval 100%, hogy w7 miatt van!
A lagométereket azért raktam oda, mert ekkor laggol a játék, a sárga elvileg a szerver laggot jelenti. Mivel a társaimnál ilyen laggok nincsenek ezért tuti nálam a hiba.Valaki tud segíteni?
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest