Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz The Goth #24007 üzenetére

Amire kaptál is választ, szóval az az állításod sem igaz, hogy egyből feszegetve lett a licencelés téma. Az csak a későbbiekben lett és ott sem kizárólagosan, hanem az altatás téma további fejtegetésénél, de egyébként teljesen jogosan, amire az volt a válasz hogy "Ne vicceljünk már. :D Script aktiválás, digitális licensz, működik, pont.", vagyis full warez... :U

Mármint mi a "súlyos", hogy se a Microsoft, se IT szakértők nem javasolják az Enterprise LTSC kiadás széles körű otthoni használatát, amit jelen esetben én és akár más is leír, te meg semmilyen hivatalos ellenajánlással, microsoftos leírással nem tudod megcáfolni, hanem csak azt mantrázni, hogy "de hát én tudom otthon is használni"? Ha ezt nézzük, akkor igen, ez valóban az... :D

Mármint ezelőtt 1x jelezted eddig, hogy engedjük el a témát, de láthatóan csak nem sikerül és továbbra is szajkózod, sulykolod az LTSC-t. Azon meg ne csodálkozzál, hogy ha rendre firtatod a mások által leírtakat, folyamatosan megkérdőjelezed az állításaikat, akkor arra válaszolnak. Ha ennek elkerülése a cél, akkor evidens, hogy valójában kinek is kellene befejezni. :)

Az meg a másik, hogy az Enterprise és Enterprise LTSC kiadásokat normál esetben szervezeti szinten (céges, vállalati, intézményi) használják, nem pedig otthoni szinten, ami okán pedig a különféle problémákkal normál esetben eleve a szervezet IT részlegéhez, rendszergazdájához kellene fordulni. ;)
    Az meg a következő, hogy az ebbe a fórumra és ebbe a topikba írogatók 9X%-a otthon eleve Home vagy Pro kiadást használ, vagy esetleg oktatási intézmény kapott Pro Education / Education kiadáshoz licencet, ellenben Enterprise és pláne Enterprise LTSC-t nem nagyon szoktak, vagy csak páran. Vagyis az utóbbiak fejtegetése amúgy sem nagyon téma itt, úgy meg pláne, hogy míg az előbbieknél reális és biztosított lehet otthoni használathoz is a jogtiszta licencelés, addig az utóbbiaknál ugye már nem feltétlen és már csak emiatt sem kellene annyira fejtegetni...

[ Szerkesztve ]

• moleculez

veterán

válasz The Goth #24007 üzenetére

Megyek szólok az LTSCémnek hogy ugyan fejezze már be a működést, otthon van nem enterprájzba’.

A világon shemmit nem gépészkedtem vele, de shemmit. Mindent elsőre felraktam amit akartam🤷🏼‍♂️ De mindegy én nem akarok senkit meggyőzni csak mondom.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

Új hozzászólás Aktív témák