- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
-
sonique
őstag
válasz King Unique #3685 üzenetére
na tekintsünk el attol hogy win7 el mi a helyzet jobban muködik jelenlegi környezetben is minden fut rajta és ez nem mondhato el a win10/11 röl de lényegtelen
mivel egy elég drágra program fut rajta amivel dolgozok igy a stabilitas a lényeg !!!!!
ebböl a programbol jött most ki egy csak win10/11 et tamogato verzio ami miatt 2lv mulva a régi nem lessz frissitvede jelenleg is az a prioritas hogy ha nem tud rendesen müködni stabilan és hagyva redundanciat arra vonatkozoan ha barmi probléma van a win10/11 el akkor barmikor sima dual bootban vissza tudjak valtani szamomra nem releváns az hogy a markeing milyen lejart operácios rendszerröl zeng odákat
szoval hogy valosithato meg a win10/11 oldalrol hogy a az uj boot manager inditsa a win7 et hiba nélkül ?
vagy hogy oldhato meg hogy ne legyen file system digitalis aláiras incompatibilitás ?
chkdsk most mar megvarom de nagyon sok a file a win11 en még az összes security id-t attalitja defaultratelepitve pedig legacy modban lett mivel egy clonozott win7 lett updatelve win10re majd 11re ez nem is okozott problémat csak is a chkdsk és a win11 bootmngr böl valo win7 inditas
-
-
Köszönöm mindkettőtök válaszát, megnéztem de sajnos ennyire nem értek hozzá, de megnézem akkor biosba mi nincs beállítva
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
gduck
addikt
válasz Lacielvtárs #3684 üzenetére
Ezzel [link] megnézheted, hol bukik el az ellenőrzés. Fasza géped van, azon mennie kell
-
King Unique
titán
válasz Crvsh3R #3678 üzenetére
Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft
Ha kisebb méretű ESD ISO kell, akkor eleve adott az MCT használatának lehetősége és nem létszükséglet az UUP dump, ahol nem mellesleg jelenleg mindkettőnél ugyanaz a 22000.194 buildszámú ISO-fájl tölthető le...
[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
Miért nem veszed a fáradságot és nézed meg mik a Win11 követelmények?
Támogatott CPU, UEFI módban telepített Windows 10 GPT partícióval, bekapcsolt TPM 2.0, bekapcsolt Secure Boot.Te megnézted nálad mi hibádzik?
-
Heroes fan
őstag
A biosba állítsd be támogatott a procid.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz FattyDove #3683 üzenetére
Azt tudom, viszont csak a Pro verzióról akarok generáltatni ESD verziót a méret miatt.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
King Unique
titán
válasz sonique #3680 üzenetére
Attól hogy nem használtál Windows 8-at, még köztudott a Fast Startup ezen hatása, meg ha Windows 10-et használtál, akkor annál is az adott, valamint létezik gúgli + rá lehet keresni és/vagy kérdezni itt a fórumon az előzetes tájékozódáshoz stb., szóval ez aztán pont nem lehet kifogás.
Az hogy nem érdekel, hogy konzumer vonalon már nem támogatott és lejárt szavatosságú Windowst használsz, az egy dolog, de attól még általánosan és hivatalosan nyilván nincsenek észérvek az ilyen rendszer további aktív + online használata mellett és nem is javasolt, pusztán erre vonatkozott jogosan az a megjegyzés.
Az nem derült milyen bootolási mód szerint lett telepítve a 2 Windows, de a mára már elavult és korszerűtlen W7-et legacy (CSM) mód szerint javasolt, mivel az UEFI és a Secure Boot annál problémás lehet (példa), ami eleve a W7 hiányossága és nem a W10/W11 miatt volt...
Ha be volt kapcsolva a gyorsindítás és úgy lett leállítva a W11 majd később indítva a W7, akkor nem meglepő ha a CHKDSK javítani akarta a lemezt mint, már említve volt. De itt ilyenkor pusztán csak ki kell kapcsolni a gyorsindítást, vagy újraindítást / Shift + leállítást használni és ennyi, utána már nem lehet emiatt ilyen probléma. Akinél utána is javítani akarja a CHKDSK egyik-másik lemezt, ott akkor lehet lemezhiba van...
[ Szerkesztve ]
-
-
FattyDove
őstag
-
félisten
-
félisten
-
sonique
őstag
válasz King Unique #3677 üzenetére
mivel nem hasznaltam win8at igy nem lehetett köztudott
mivel igen stabil a win7 és a gépen pont a stabilitas a lényeg nem bantottam és nem volt ra szükség
hogy nem tamogatott pont nem érdekel sokkal fontosabb hogy rendesen muködjön minden
ez sajnos a win10/11 el nem mondhato el ez is vartam eddig és most is csak dual bottal vagyok hajlando hasznalni mert van olyan program ami win10/11 en nem tud rendesen muködnihogy a marketing mit mond és mivel traktáljak az embereket hogy le kell cserélni mert nem jön ra frissités pont lényegtelen
win11 böl beallitva hogy win7 ssd induljon sajnos 0xc0000428 digital signatur problemmel nem indul el ezt ha tudnam javitani remélhetöleg nem lenne probléma de ez ezidáig nem sikerült
jelenleg 3x döglött meg a win11 win7 chkdsk utan
vagy ha gyors inditas kikapcsolas nyirta ki mar kérdéses
most épp megint chkdsk fut az összes file ra win11 drive on invalid security id miatt -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy uupdump.net oldalon a 22000.194 verziószámú ISO-t melyik update-ből érdemes generáltatni?
Cumulative Update for Windows 11 (22000.194) amd64
vagy
Upgrade to Windows 11 (22000.194) (2) amd64Én az előbbire szavazok, de az korábbi dátumú.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
King Unique
titán
válasz sonique #3670 üzenetére
Turn On or Off Fast Startup in Windows 11
Windows 8 óta dual boot megoldásnál alap, hogy a gyorsindítást alapesetben javasolt kikapcsolni, hogy ne maradjanak inkonzisztens állapotban a lemezek és ne akarja emiatt javítani a CHKDSK, stb. De ha közös rendszerindító menü van, akkor elvileg nem feltétlen muszáj, mivel ilyenkor a másik Windows indítása előtt normál esetben lesz + 1 db restart aminél már megfelelő módon lesz leállítva a rendszer és nem marad inkonzisztens állapotban.
Szóval pusztán csak ennyit kellett volna beállítani és nem kukázni csak emiatt a W10/W11-et, meg pláne nem egy elavult, lakossági vonalon már nem támogatott EOL/EOS státuszú Windowson maradni, amit ennek okán normál esetben már használni sem kellene...[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz King Unique #3675 üzenetére
Jó hogy írod ezt most, 3-4 hete vettem új asztali pc-t, azt írja, nem látunk semmilyen eszközt, így nem tudom hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz BogyóBP #3661 üzenetére
A digitális licenc Microsoft-fiókhoz kapcsolása csak egy + opció, ami főleg hardvermódosítás utáni újraaktiválásnál jöhet jól, de még akkor sem feltétlen kötelező a használata. Ahol ha a Microsoft-fiókban az aktiválásnál hozzáadható az adott eszköz (PC), akkor nyilván el is távolítható onnan, vagyis adott a kérdésre a válasz, meg a digitális licenc alapvetően amúgy is a hardverazonosító alapján generálódik, ahhoz kötődik.
[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
válasz Tappancs2001 #3665 üzenetére
Ahogy már többször is leírtam, ezzel a módszerrel nem számít a CPU, nem kell TPU, UEFI, GPT, Secure boot, semmi se, bármire felmegy, amin a 10 elfut.
-
embe
nagyúr
Közben felment nekem is. De nálam az volt a megoldás, hogy azon a felületen amit fotóztál, én bejöltem a "Clear" ablakot, újraindítottam, és akkor sikerült telepíteni.
Igaz a korábbi próbálkozásoknál mindig kiírta hibának hogy töröljem, de én a letiltásra gondoltam, és tiltottam mint állat.
User error.[ Szerkesztve ]
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Lala6
őstag
Na, sikerült, fent van a TPM 2.0
Az volt a baj, hogy nekiestem, mintha egy BIOS-t frissítenék, de persze ez nem úgy megy.
Kár, hogy a procit nem lehet upgradelni 8. gen-re egy firmware feltöltésévelItt van hozzá lépésről-lépésre leírás: https://www.dell.com/support/kbdoc/hu-hu/000103639/how-to-troubleshoot-and-resolve-common-issues-with-tpm-and-bitlocker
Itt meg az eredmény:
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz Tappancs2001 #3665 üzenetére
Minek akarod feltenni a Win11-et egy 9 éves laptopra? De most őszintén..
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A 9 éves Fujitsu Lifebook A532 laptopomra szerintetek fel lehet rakni a regedites módszerrel a Windows 11-et, mert ezzel a módszerrel nekem nem sikerült, igaz, nem tiszta telepítéssel próbáltam. A Windows 10, ami jelenleg rajta van, egy MBR partícióra van telepítve legacy módban , egy 256 GB samsung 850 pro ssd-re. Erre a laptopra stzerintetek lehet UEFI-s telepítést csinálni? Előre is köszi a segítséget. Prőbáltam azért utánaolvasni a neten.
-
-
Lala6
őstag
Felment a frissítés, de a bios-ban továbbra is maradt 1.2.
De csak ÓVATOSAN! A telepítő első indításakor azt mondta, hogy nem lehet frissíteni, mert owned a TPM, töröljem. Bementem a bios-ba és töröltem, erre már nem indult a Windows, kérte, hogy adjam meg a Bitlocker kulcsát. A megadott linket beírva meg is lett a hosszú kulcs, amit beírva ismét betöltött a Win. Ezt követően már simán ment a frissítés is.
Most próbálom kideríteni, hogy miért nem frissült a bios-ban.
Itt egy kis infó hozzá: https://www.dell.com/support/kbdoc/hu-hu/000132583/dell-systems-that-can-upgrade-from-tpm-version-1-2-to-2-0 -
BogyóBP
addikt
válasz King Unique #3659 üzenetére
Arra még tudsz választ adni hogyha pl nekem OEM kulcsom van (digitális licensz) és én mikrofos fiokkal lépek be setup után akkor a széria szám örökre az adott fiokhoz kötődik vagy az csak a retail kulcsokra igaz? Illetve hogyha van ötleted honnan tudom leszedni a Realtek Audio Consol szoftvert anélkül hogy az ms storeba turkálni kelljen. Amit leszedtem audio drivert nem teszi fel itt 11 en csak windows 10 esen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
King Unique
titán
válasz BogyóBP #3649 üzenetére
Nem, az MCT-s ESD ISO eleve Home + Education + Pro + ezek N-es változatai kiadásokat tartalmaz, ami otthonra bőven elég. + Ha nagyon muszáj, akkor az MCT-vel akár Enterprise kiadás letöltése is megoldható. Viszont az Enterprise kiadás használata home user szinten normál esetben ugye nem igazán reális és legális, meg ha valaki már legálisan használ olyat szervezeti szinten, akkor van VLSC vagy egyéb hozzáférése a lemezképhez, vagy eleve nem is kell ezzel foglalkoznia mert a helyi IT megoldja a telepítést, upgrade-et, stb.
-
grizlisandor
veterán
Szülők Win10 gépe is beköpte valamiért a gyertyát 0xc00034 hibával, sajnos a leírások, videók alapján sehogy sem állította helyre magát. Így a G3XX cerka megkapta a Win11-et, hogy hadd teszteljék!
Neteznek meg filmet néznek rajta. A telepítés, az párszor emlegetett technika alapján ment, hogy a Win10 telepítőjéből kicserélni a Sources mappából az install fájlt a Win11-esére! Hiba nélkül felszaladt, Autologon segítségével kiütve a jelszó.
Remélem bírni fogja és nem kell viszaállni Win10-re. -
embe
nagyúr
És próbáltad is feltenni? Mert lehet van olyan amiben ilyen eszköz van.
De az 1.2-re nem engedi feltenni.Bár itt azt írja, hogy támogatja az 1.2-2 módváltást.
[ Szerkesztve ]
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
zseko
veterán
Hm, igaz hogy sikerült felülre raknom a tálcát, de 'hibás' (nem a szó valós értelmében, csak nincs jobb szavam rá), ugyanis a tálcán lévő megnyitott alkalmazások ablakainak előnézete nem jelenik meg. Vagyis valószínűleg megjelenik, csak ugyanúgy felfelé... szóval annyi az eddigiekben megszokott normális működésnek. Abban az állapotban amikor mozgatható és a régi kinézete van, továbbra is simán lekezeli melyik oldalon van és merre kell nyílnia.
HR24.hu
-
deo1977
tag
válasz King Unique #3653 üzenetére
"akkor jó ötletnek tűnt" Köszi a választ, megvan a régi rendszermentés , visszaállok rá és onnan frissítek .
-
King Unique
titán
válasz deo1977 #3645 üzenetére
Insider Dev Preview csatorna esetén nincsen, ami már számtalanszor ki lett tárgyalva itt (példa), vagyis a mostani végleges kiadású W11 (22000.194) telepítéséhez marad a clean intsall. Persze ha volt rendszermentés a belakott a W10-ről vagy a gépházban még aktív arra a visszaállás, akkor nem ügy és megoldható, egyéb esetben viszont szívás, meg ugye lehet célszerűbb lett volna inkább a végleges verziót megvárni és arra manuálisan upgrade-elni telepítési segéddel vagy egyéb módszerekkel, mintsem az Insidert meg ott is pláne a Dev csatornát erőltetni...
-
Lala6
őstag
válasz szabonagyur #3640 üzenetére
És valóban, most nézem és tényleg elérhető hozzá a TPM 2.0 frissítés, 2021 október 1-én jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nem, 1.2.
De hogy lehetne egy 1.2-es eszközt frissíteni 2.0-ra? Ez hardver verzió szám, nem a rajta lévő fw száma.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
BogyóBP
addikt
válasz King Unique #3646 üzenetére
Rendben már látom megelőztek Egyedül az MCT al az a baj hogy a gépen lévő oprendszerhez alkalmazkodik azaz Pl az Enterprise, Education stb nem leszedhető. Ha jól tudom akkor csak a consumer edition képfájl szedhető le így
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
King Unique
titán
válasz BogyóBP #3642 üzenetére
Ez csak és kizárólag UEFI-NTFS séma használatánál van és az is 4+ GB-os
instal.wim
fájlt tartalmazó standard (nem ESD) ISO esetén, viszont egyéb esetben (ESD ISO és GPT-FAT32) nem, ami ebben a topikban is már többször el lett magyarázva, meg hogy adott az MCT használata is telepítési adathordozó készítéséhez, stb., lásd egy másik válaszban leírtakat. -
deo1977
tag
Sziasztok!
Egy nagyon jól belakott win10-ről beléptem pár hete a windows insider dev programba, és lefrissítettem win 11-re a gépet. Minden tök jó. Az a kérdésem hogy clean install nélkül van-e mód feltennem a végleges verziót?
Nem merek kilépni a fejlesztői módból, és váltani sem enged béta és előzetes kiadás csatornára. -
BogyóBP
addikt
válasz Johnny001 #3628 üzenetére
Szia, ha a pendrive GPT vel van formázva a rufus al akkor a secure boot ot ki kell kapcsolni különben nem tudsz bootolni. A Secure boot csak MBR-UEFI vel működik. Ha nagyobb merevlemezre telepítesz mint 2TB os akkor csak GPT jöhet szóba.
-
HARDVERAPRÓD
Tpm fw frissítés után de, és a 7480-ban is kell frissíteni, a tpm-et.
-
félisten
-
-
JanR
addikt
Office (19 Pro) és Steam esetén tudom azt mondani, hogy semmi anomália nincs, tökéletesen működik mind a kettő. A munkám miatt még citrix keretrendszerre is van szükségem, az is tökéletesen működik.
Sok emberrel egyetértek, hogy ez egy Win10 + design skin pack, viszont nagyon tetszetős számomra. Gyors, fluid, nekem tetszik. Nem vagyok egy hardcore user, de amit látok, az egyelőre tetszik.
-
Sziasztok. Nem tartozik szervesen a témához, de gondoltam itt vannak már tapasztaltabb win11 felhasználók.
Office programok működnek hiba nélkül? Steam/epic kliens nem problémázik a win 11 miatt? Ninite.com a megfelelő programokat szedi le tiszta telepítés esetén?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Johnny001
senior tag
válasz Tappancs2001 #3518 üzenetére
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
ddmb
aktív tag
Az itt található Windows 10 KMS kulcsok érvényesek Windows 11-re is?
-
-
őstag
Nekem nem engedi, vagy nem jól csinálok valamit. Letöltöttem a egy prorgamot ami szerint alkalmas a gépem a 11 re. Viszont a frissités és biztonság menű alatt nincs olyan lehetőség, hogy a win10 win11re frissüljön. Vagy nem is ott kell? Lehet hogy van ahol le lehet tőlteni, de akkor is ingyenes marad? Mert nem meg venni szeretném hanem a jelenlegi eredeti win10 et 11 re frissiteni. Köszönöm a választ
-
embe
nagyúr
Nekem ugyanilyen gépem van. Még nyáron frissítettem a W10-et az insideer program keretében.
Most egy tiszta telepítést tettem fel, és simán felment, nem jelzett semmi problémát. És előbb egy üres ssd-n is kipróbáltam, hogy feleslegesen ne töröljem le a jól belakott rendszerem.
A Biosban be van kapcsolva a secure boot?Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Felszeretném tenni egy régi Dell E7470 notira a Windows 11-et próbából, de sajnos elakadtam.
Tiszta telepítés nem enged tovább, mert nem kompatibilis a gép (E6300 proci, TPM 1.2 és UEFI)
Próbálkozom akkor a frissítéssel. Win10 alatt betettem a korábban itt leírt regisztrációs kulcsot, így a procira és a TPM 1.2-re már nem panaszkodik. Maradt a következő hiba:
" A számítógépnek támogatnia kell a biztonságos rendszerindítást"A BIOS-ban van UEFI lehetőség, de csak LAN-ról tud így boot-olni, hagynom kell a Legacy módot. Ha Legacy mód aktív, akkor meg nem engedi a Secure Boot bekapcsolását. Körbeértem, nincs több ötletem.
Van valamilyen trükk, vagy beállítás, hogy ez a hiba is eltűnjön és megnyíljon a jövő előttem is?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok ! Win 10 ről lehet tudni mikor enged 11 re frissiteni? Én mintha azt olvastam volna hogy 2022 től.? Köszönöm
-
őstag
válasz devil-k #3605 üzenetére
Azt hiszem a service-ként futtatás a megoldás erre, keress rá a torrent kliensedre a google-ban service vagy windows service-ként hátha valaki már megoldotta hogy lehet service-ként futtatni.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
gduck
addikt
válasz King Unique #3597 üzenetére
"desktopon az általad preferált platform rendszerei a legelterjedtebbek, "
LOL! Nem mindegy a szomszéd mit használ? Én tök letojom, ki mit használ, hányan használják rajtam kívül. TÖK LÉNYEGTELEN DOLOG
-
D@niel
addikt
Tálcán ugye van a feladatkezelő ikon, ezt elég gyakran használom, viszont egy kicsivel lassabban jelenik meg kattintás után aminek kell, mintha a sajátgépet nyitnám meg. Be tudom ennek állítani, hogy a sajátgépet nyissa meg?
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
[CS]Blade2
addikt
Ha megnyittok egy .jpg-et friss telepítésnél, akkor mi van a cím sorban? Nekem az, hogy Windows Fényképnézegető.
Előtte Windows 10-est használtam, és a Fényképek helyett egy .reg fájl-al hoztam vissza a régi fényképnézegetőt.Most a 11-esbe visszarakták ezt a régi Win7 vagy 8-ast? Csak mert nem használtam a .reg fájlt, és pendrive-ról boot-olva a partíciók törlésével telepítettem a 11-est.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok arra valami megoldást ajánlani, hogy tudom elérni azt, hogy a login előtt fusson a torrent kliensem úgy, hogy nem kell bejelentkeznem? Egy esetleges áramszünet és újraindulás után nagy segítség lenne. Van ilyen megoldás?- mozi bolondéria -
-
válasz Eversmann #3602 üzenetére
igen.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest