- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy gyakori kérdés, de sajnos nem találtam rá választ, hogy nálam az első indulás (bejelentkezés) sem jön össze a Win11-gyel.
Kiszedegettem a telepítőből NTLite-tal a felesleges összetevőket és telepítési beállításokkal kapcsolatos kérdéseket. Rufussal kiírtam usb-re az így lite-osított változatot (kevesebb mint 4 GB lett.)
A telepítés felment, be is bootol, de a belépéshez rögtön felhasználónevet és jelszót kér, nincs egyéb opció. Hogy lehet ezt kihagyni, átugrani?
A neten is csak olyan segédleteket találtam, amiben már bejelentkezés után mutatják a menüpontokból a felhasználónév és jelszó kikapcsolását. Nekem addig sem sikerül eljutni, mert az elején már nem enged tovább (maga az asztal sem jön be).
Lehet erre valami megoldás, vagy új telepítőt kell készíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest