- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy gyakori kérdés, de sajnos nem találtam rá választ, hogy nálam az első indulás (bejelentkezés) sem jön össze a Win11-gyel.
Kiszedegettem a telepítőből NTLite-tal a felesleges összetevőket és telepítési beállításokkal kapcsolatos kérdéseket. Rufussal kiírtam usb-re az így lite-osított változatot (kevesebb mint 4 GB lett.)
A telepítés felment, be is bootol, de a belépéshez rögtön felhasználónevet és jelszót kér, nincs egyéb opció. Hogy lehet ezt kihagyni, átugrani?
A neten is csak olyan segédleteket találtam, amiben már bejelentkezés után mutatják a menüpontokból a felhasználónév és jelszó kikapcsolását. Nekem addig sem sikerül eljutni, mert az elején már nem enged tovább (maga az asztal sem jön be).
Lehet erre valami megoldás, vagy új telepítőt kell készíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest