- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"En eleve nem blokkolok, tobbet art mint hasznal"
This must be a fuck×ng joke."Egy tarskereso portalnal jottem ra, mennyire szar"
Szóval ha egy-két oldal saját maga alatt vágja a fát, akkor az egész reklámblokkolás hülyeség?(#14439):
Kicsit tényleg túl sokat láttál bele a dologba. A fejlesztések itt PH-n eddig is szenvedősen és lassan mentek - legalábbis az érzékelhető része -, most nem fognak hirtelen az életedet radikálisan javító fícsöröket bedobni (sajnos). Egyébként nem tudom, érzed-e, hogy 4 ezer Ft-on (/év) megy a pörgés... Úgy vagyok vele, hogy rajtam ne múljon, ha sok kicsi sokra megy alapon ettől van bármi esély a javulásra (jobb szerver, jobb szolgáltatások, neadjisten plusz egy új fejlesztő azon az egyen kívül, ami most van ), akkor legyen, úgyis sokat ment már a nyavalygás a házigazdák részéről, hogy milyen nehezen tudnak megélni a piacon.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest