- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklave
csendes tag
Ok. Bocs. Csak éppen ezen görcsölök, hogy a garanciás szerviznek megadott elektrodoki honlapján, semmi információ nincs, arról, hogy hol lehet megtalálni. Én a bevinném az üzletbe, ahol vettem, ( mondjuk más lehetőségem nekem se lenne vidéken) mert gondolom, mégis csak annak kellene belenyúlni aki a garanciás javítást végzi, mert ha később lesz vele valami, akkor oda a garancia. Gondolom.
-
sklave
csendes tag
Óóóó. Hol van már a tavalyi hó
Nem is tudom volt e tavaly márciusban hó
Ok. De én azt gondoltam, hogy majd nyugaton megváltja a világot és össze-vissza TMC-zem az EU-t. Na. Szombaton mentem az A31-esen Dijon-nál (F) jelzett egy eseményt, ami nem is volt ott, tehát csak egy virtuális esemény voltTalálkoztam egy kollégával aki mondta, hogy pénteken leterelték a kamionokat a főútra. Pénteken. Aztán kedden reggel, még mindig jelezte, amikor jöttem vissza. De tényleg jó kis móka nézegetni
-
sklave
csendes tag
Ok.Ez a tudatalatti reklám
Írás közben jutott eszembe, hogy nem veszem semmi hasznát. Lehet, hogy van aki szeretné nem hasznát venni. Szerintem túl van misztifikázva.
Az a baja az egész rendszernek, (TMC) hogy nem tudod, hogy mikor kerül az adat a rendszerbe. Tehát, lehet, hogy már régen vége van a dugónak, vagy lehet, hogy pont benne vagy. Én nagy reményeket fűztem hozzá. Igazából, ha dugó van, akkor a helyiek tudják a kerülő utakat.Aztán jön az akinek van TMC képes készüléke, s akkor a kerülő utakon lesz dugó. Szerintem az egésznek az a lényege, hogy sok a kocsi, és kevés az út. De, persze ki kell próbálni. -
sklave
csendes tag
válasz
Chriss76 #848 üzenetére
Szia.
A TMC működik. nagyon jó. Szuper. Itthon nem sok vele a tapasztalatom, de külföldön nagyon jól megy, ha megfelelően frissítik az infókat. Ha nem, akkor nem sokat értsz vele.Nekem van egy.Oda adom fél áron csak VEGYE MÁR MEG VALAKI.Ma pest környékén leszek. Ha kell valakinek. Doboz, számla.Ja! Mi lesz ha mindenkinek lesz TMC-je? Akkor jön a dugőkerülő, dogókerülöje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
- 3D Nyomtatott Városi Tapsi-hapsi figura. Megrendelésre egyedi színekkel is!
- Lenovo LOQ 15IRX9 Intel Core i7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Nvidia GeForce RTX 4050 6GB / 36hó gari
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb SD kártya
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest