Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
válasz Wilbur Smith #3328 üzenetére
Nekem ugyan X950en van. Ilyet akkor vettem észre amikor nem rendesen dugtam be az autóban a gépbe a töltőt. Feligyeltem rá, mert korábban valaki már panaszkodott rá.
Ide vág, korábban a töltőről (hogy tölt a saját töltője gyorsabban) volt egy beszélgetés:
Talán ez az oka: USB szabvány, forrás Wikipedia ha jól emlékszem
"In Battery Charging Specification,[33] new powering modes are added to the USB specification. A host or hub Charging Downstream Port can supply a maximum of 1.5 A when communicating at low-bandwidth or full-bandwidth, a maximum of 900 mA when communicating at high-bandwidth, and as much current as the connector will safely handle when no communication is taking place; USB 2.0 standard-A connectors are rated at 1500 mA by default. A Dedicated Charging Port can supply a maximum of 1.8 A of current at 5.25 V. A portable device can draw up to 1.8 A from a Dedicated Charging Port. The Dedicated Charging Port shorts the D+ and D- pins with a resistance of at most 200 Ω. The short disables data transfer, but allows devices to detect the Dedicated Charging Port and allows very simple, high current chargers to be manufactured. The increased current (faster, 9 W charging) will occur once both the host/hub and devices support the new charging specification. "Ez is lehet az oka, ha valami miatt nem veszi észre a data vonalak összekötését akkor megpróbál kommunikálni. (de a TMC-vel vajon miért nem )
[ Szerkesztve ]
-
Tim72
tag
válasz The Man #3168 üzenetére
Próbáld a residentflash-be másolni, lehetőleg nem a kártyán keresztül. A filmet is próbaként. Ha úgy esetleg működik, akkor közelítünk...
Másik lehetőség: nekem a 950-est a különböző programok összezavarják, ilyekor egy reset (nekem van ilyen a menüben, vagy valami factory settings nevezetü) segít. Utána próbáld.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim72
tag
-
Tim72
tag
válasz andrasxx #1275 üzenetére
Beszéld rá őket, hogy engedélyezzék FM-en a bluetooth-t. Szerintem maximum visszhangos lesz. Ez nem analóg technika, ahol azonnal visszajön a jel (bár ez csak az én amatőr véleményem), még akkor sem, ha a túloldalon is visszacsatolódik. Alacsony frekvenciákat gondolom úgyis levágják a mikrofonról, a magasabb frekvenicákhoz meg nem biztos, hogy elég gyors a rendszer (mellesleg egy picit lehet késlelteni is). Legfeljebb ha nincsennek az embernek jó tapasztalatai vele, nem teszi ki FM-re.
-
Tim72
tag
Sziasztok,
Tervezek egy ilyen vásárlását.
Érdekel, hogy a telefon kihangosítóval milyen tapasztalataitok vannak. Beleértve, hogy FM transzmitteren keresztül jól működik-e. (Azt tudom, hogy bekapcsoláskor sajnos nem kapcsolódik automatikusan a telefonhoz)
10 -es hozzászólásban Csaby25 írta, hogy nála működik FM-en keresztül a telefon kihangosítás. Másnak is működik?Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest