Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
A GPS pozíció számitásnál is lehet 10-20 m pontatlanság, igen azt a kis pontot én is szoktam figyelni, az útra helyezés nélkül használhatatlan lenne a rendszer, de ezek miatt benne van az a hiba, hogy párhuzamos közeli utaknál simán nem tudja melyiken haladsz.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz Lebowski #450 üzenetére
"Na most, azért nem eszik azt olyan forrón"
Saját tapasztalat görögországba útazás navival négy ország négy fajta térkép fájl
Hun: TM
Szerbia: Contrast (nemzeti )
Makedónia: TA
Görögország: Epsilon
és tökéletesen tervezett egyszer sem írt ki hibát a Makedónián belül volt pontatlan a térkép két helyen, a kedvenc cseh oldalról töltöttem le őket.Más: Apropó a cseh oldalra is rászóltak rigóék mert inaktív lett az összes link tud valaki még egy ilyen színvonalas oldalt mint az volt (rengeteg térkép fájl országonként több fajta volt ott fent) PM-be jöhet a link.
-
kaliber
aktív tag
Valaki azt írta újabb telefonokról nem viszi át a tel.könyvet.
Cáfolva Nokia E52 simán átment.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
AV planet 27300ft nekem is a régi kart adták hozzá (azt hittem a boltban cserélték ki, de fenti hsz-k szerint nem) mondjuk én szívesen vettem volna az új kart mert a régit akár hogy meghúzom a szoritócsavarokat lötyög, és az előző x820-nál is ilyen volt,
Nem értem miért nem csomagolják be az ilyen kütyüket (fólia vagy egyedi cellux) a gyártók ahol látszana hogy szállitás vagy a raktározás során belenyúltak a dobozba vagy sem, sajnos a számtech alkatrészek árusitásánál is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest