- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
Russa menüje csak akkor jön elő, ha fut az explorer...
Ekkor viszont hibaüzenetet is ad, ha talál GPS jelet...
Valami olyasmi lehet, hogy az előugró ablakok, csak explorerrel jönnek elő.
Tehát elindítod explorert, megnyitod russat és azonnal letiltod a GPS-t a kis satellit gombal alul. Aztán menüzöl: COM1; NMEA-0183 (9600 bps).
Amúgy ha előjön a kis hibaüzenet akkor is lehet használni, le kell húzni az ablakot a sarokba és megy tovább rendesen a progi. (:Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
dik
őstag
A válasz a boltból:
"A termékhez minden esetben hozzánk csak ezzel a karral jött a termék, ami ma jött azokban is ilyen van. A gyártó válasza kérdésre hogy több tartozék szettel is van gyártva az eszköz és mikor milyen kerül szállításra, azon múlik."
Mostmár minden érthető!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
molvany
senior tag
Csak annyiban idevágó téma, hogy X920BT.
Nem sokan árulták a vaterán, de egyik pillanatról a másikra szörén szálán eltüntek. A 820BT kínálata is töredékére csökkent. Ez valahogy gyanús. Vagy csak nekem ?WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
-
Tibciri
csendes tag
válasz WindyJoe #351 üzenetére
Hazajöttem, letöltöttem [link], átmásoltam, explorer elindít, RussaCE elindít, GPS letílt, hibaüzenet leokéz, russa bezáródik. Russa ismét elindít, ekkor már nincs hibaüzenet, mert a GPS nem megy, de a menük, még most sem működnek. Vagyis, csak a nagyítás- kicsinyítéstől jobbra található menük (zászló, kazetta jel :-), GPS aktiváló, tíltó) működnek, a balra találhatóak (pont a lényegesek) nem
Esetleg más ötlet? -
-
snowdog
veterán
Időnként nem csak a vásárlóknak, de a hatóságnak is feltűnik, ha valami túlságosan olcsó. Különösen most, hogy jönnek a bevásárolós ünnepek.
Ebben az esetben tovább bonyolítja a dolgot, hogy olyan PNA-t árultak iGO-val, amin legálisan nem is működhet. Ez meg megint másoknak tűnik fel. És én most ez utóbbira tippelek, mert a Navngo mostanánban igen csak odafigyel az ilyen hírdetésekre.
-
Jamy25
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete próbálom feltenni a Weather-iGo 1.7.3-at a gépemre.
Szeretnék olyan térképet, ahol a döntött 3D-s nézetben felül az aktuális időjárás látható.
Tudna valaki segíteni, hogy ez megoldható e, és ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszi! -
kaliber
aktív tag
AV planet 27300ft nekem is a régi kart adták hozzá (azt hittem a boltban cserélték ki, de fenti hsz-k szerint nem) mondjuk én szívesen vettem volna az új kart mert a régit akár hogy meghúzom a szoritócsavarokat lötyög, és az előző x820-nál is ilyen volt,
Nem értem miért nem csomagolják be az ilyen kütyüket (fólia vagy egyedi cellux) a gyártók ahol látszana hogy szállitás vagy a raktározás során belenyúltak a dobozba vagy sem, sajnos a számtech alkatrészek árusitásánál is így van.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
WindyJoe
aktív tag
Hm, ez érdekes, a menü mindenképpen megnyílik, csak a beállítások panel nem jön elő, ha nem fut az explorer.
Esetleg próbálj másik verziót...
Nekem egy RussaCE van. Nem tudom már honnan szedtem, de alapból benne volt a magyarítás.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
_seth_
veterán
válasz hocilala #352 üzenetére
Speedshopnál vettünk kettőt és régi karos de nem lényeges... az egyiknek a karja úgyis át lesz alakítva a másiknak meg megetszi bőven a régi is
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Danniel
tag
Nekem sem húzza át a telefonkönyvet (LG KS20 - Windows Mobile 6.1). Találtam viszont egy programot, ami az outlook contactokat átmenti sim-re egy gombnyomásra. Aztán a kártyát átteszem a barátnőm egyszerűbb lelkületű telefonjába, és úgy próbálom majd áthúzatni a PNA-val. Majd beszámolok az eredményekről.
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
kaliber
aktív tag
Valaki azt írta újabb telefonokról nem viszi át a tel.könyvet.
Cáfolva Nokia E52 simán átment.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
Jamy25
csendes tag
A meteo.ini-ből.
Amit maga a program generál PC-n.
Ezt kell bemásolni az ájgó könyvtárba a "Wather" könyvtárral együtt.
Na, idáig megvolnék.
Innen nem tudok tovább lépni, hogy ez meg is jelenjen.
Azt gyanítom, hogy vagy a sys.ini-ben, vagy valamelyik másik fájlba kellene beleírni az elérési utat, no meg paraméterezni.
Szerintem Te tudod, amiről nekem csak halvány sejtésem van :-D
Köszi és üdv! -
_seth_
veterán
Hmm... mikor vetted? Én mindkettőt december 5-én.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Akkor nem tudom mi lehet az oka annak, hogy egyikhez új másikhoz meg régit adnak.... én az enyém úgyis viszem fel a padlásra a másikhoz meg ha esetleg kellene majd veszünk egy újat, már nincs mit tenni
TMC vevővel kinek milyen tapasztalata van? Én autó hangoláson hagytam és úgy keresgéli a híreket, vagy van olyan adó ami országos?
-
Rick4
félisten
Országos adó nincsen, de nekem annyi gondolom van vele, mintha a 770BT-hez képest kevesebb türelme lenne egy egy adónál a TMC-re várni.. Lehet gyorsabb a proci, és emiatt van, de keres mint a bolond, ahelyett, hogy pl a Petőfin várna kicsit.. Működni működik. Hagyd auto-n, és majf magától keres...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
_seth_
veterán
Nekem is feltűnt, hogy sokszor mire jelet találna lép tovább de nagyon gyorsan váltja a csatornákat és folyamatosan adja is a figyelmeztetéseket a TMC menübe.
-
Rick4
félisten
Szerintem túl gyors a proci meg az igo a TMC vevőhöz... Azt nem tudom, hogy az igo vezérli-e a TMC vevőt, de ha igen, elvileg lehetne egy Petőfi frekilistát betenni, hogy csak azokra keressen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
_seth_
veterán
Nekem kírja sokszor, hogy TMC jel.... zöldre vált és megy is tovább... esetleg baud rate lehetne más mint a 384000.... bár az is elég sok már (vmi hasonló adat ).
-
Rick4
félisten
Has auto-n keresed a TMC-t és a megfelelő porton, baud-on áll meg, nem kellene a sebességet elállítani, szerintem nem ez lesz a megoldás.. Azt nem tudom, természetes-e, hogy TMC vétel érzékelése esetén továbblép.. Hülyén van megcsinálva, hogy az adókat tiltani lehet, épphogy engedélyezni kellene amik TMC infót közölnek...
-
_seth_
veterán
Végülis sok baj nincs vele mert keresi az adókat és mutatja is az infókat amit csak tud
-
dik
őstag
Egy apróka kis kérdésem lenne. Ki milyen beállítást használ ezzel a progival hogy tökéletes lesz a kép és a hang filmeknél? Sokfajtát kipróbáltam de valahogy nem az igazi ezért gondoltam rákérdezek hátha valakinek sikerült jól beállítani.
A progi neve: PocketDivXEncoder_0.4.5.exe
Válaszokat előre is köszönöm."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
_seth_
veterán
válasz runner 125 #391 üzenetére
Köszi!
Lemaradtál kicsit, nem?
Egyébként gÓgle képeken sincs a hátuljáról meg körbe róla fotó, sok képen x820 van Na de a lényeg: már rég meg is vettem a ketyerét
-
Danniel
tag
válasz compi.hu #396 üzenetére
Tegnap amikor próbálkoztam, se kép se hang. Párosítás megvolt, majd katt a zöld lefele nyílra (asszem ez a jele), de nem történt semmi sem. (nem jelezte a sok kis jobbra nyíllal, hogy dolgozik). Arra gondoltam, hogy átmásolom az office contacjaimat a simre, és egy egyszerűbb telefonba átteszem a sim kártyámat, azt párosítom a PNA-val, majd onnan áthúzom a telefonkönyvet, törlöm azt a párosítást, sim vissza a sajátomba, ismét a sajátommal párosítom és kész. Ez nem jött be. Odáig rendben volt, hogy simre átmentem a contactokat, telefoncsere, áttöltés (simán áttöltötte). De miután a sajátomat párosítottam ismét, a telefonkönyv ugyan bennemaradt a PNA-ba, de hiába hívtam fel magam olyan számról, ami benne volt, nem írta ki a nevet. Ez nem tudom miért így van. Szóval nem sikerült "átvernem". Aztán arra gondoltam, hogy megpróbálom mégegyszer a saját telefonomról áttölteni. Csodák csodájára, az újrapárosításkor megkérdezte a telefonom, hogy engedélyezem-e a hozzáférést a telefonkönyvhöz a PNA számára (tegnap ilyet nem kérdezett). Engedélyeztem, el is kezdte áttölteni (zöld nyilak megjelentek, mutatván, hogy dolgozik), de nem akart véget érni a folyamat. (a többi telefonról másodpercekig tartott csak) Gondoltam, megpróbálom kevesebb sim kontakttal, hátha az a baj, hogy sok az adat. Töröltem a sim kontaktokat, egyet hagytam meg csak. Az office contactokat békén hagytam, meggyőződésem volt, hogy azokat nem is látja. Az eredmény az volt, hogy még mindig sokáig tartott, és nem sikerült, mert a teló megunta és valamiért bontotta a kapcsolatot. Aztán megpróbáltam még egyszer úgy, hogy közben b*zeráltam a telefont, hogy nehogy megint elunja magát és lekapcsolódjon. És ekkor sikerült. És kapaszkodjatok, nemcsak az egy szem sim kontakt ment át, hanem az összes office contact is. Tehát Windows Mobile esetén elvileg az office contact-ok is átmennek. Nem tudom, tegnap miért nem kérdezte meg, hogy áttöltheti-e, de úgy gondolom, ez volt a gond. Pedig teljesen normálisan párosodtak tegnap is.
Tehát odáig kellene eljutnotok, hogy megjelennek az áttöltést jelző nyilacskák. Nem tudom, hogy idáig eljut-e a PNA-tok. Ha igen, akkor tuti át tudja tölteni. Ha meg sem kérdezi a teló, hogy áttöltheti-e, akkor esetleg meg lehet nézni a telefon bluetooth beállításait, nincs-e valami olyan service tiltva, ami nem kellene (ez csak egy tipp). Elvileg a ti telefonjaitokban lévő bluetoothnak is tudnia kellene a telefonkönyváttöltést... Ti hol akadtok el? El sem kezdi áttölteni? Meg sem kérdezi, hogy áttöltheti-e?
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
-
papsoka
aktív tag
Valami miatt a térképek 2D nézeténél eltüntek a domborzati színek. Tudna valaki segíteni hol tudom visszaállítani?
-
lao
tag
6120C szintén semmi ,kick a nyílra és semmi .BT-be bele néztem de a be állításoknál minden ok.
csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest