Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
nah meglett a tigris
nagyon faja így a játék
ez a 4. köröm vele. ezt a csatát nagyon élveztem. most voltam először ezen a havas pályán és hát nah...a grafika odabasz
[link] -
Cseri0058
őstag
Visszatettem a játékot pár hónap után. Továbbra is fenn áll az a problémám hogy amikor tabbal megnyitom az állást egy picit meg akad a játék teljesen. Illetve a tankos résznél az első kb 5 secben totál akad a játék kb ilyen 15-20 fps el megy. Aztán helyrerázódik. Ezekre van valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
hogyan lehet visszaállítani azt hogy amikor kijelölök egy ellenséges gépet akkor ha zoomolok ne rá zoomoljon hanem csak előre? peccs elött alapból ilyen volt. nekem ez az új módszer nagyon nem jön be...
-
Cseri0058
őstag
válasz Mister_X #3712 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. Mindig akkor megy a szeró mikor nem érekrá...bezzeg mikor itthon vagyok sosem megy...
Ennek következtében feltettem vissza a wotot a héten...mentem vele 2 nap azt hiszem és rákellett jönnöm, hogy a gf után egy nagy trágya az a game. (Saját vélemény)[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Most mért nem megy a teszt szeró?
-
Cseri0058
őstag
mennyire király lett ez a patch
de sajna kb 5-10 fps....[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Nekem is jobban tetszik. Majd egy városi pálya elégga faja lesz
Egyébként nekem az nem tetszik, hogy konkrétan ha eltalálják a tornyodat 10ből 9szer be is krepál. Így 1 lövésből szinte harcképtelenné tesznek. és általában első lövés már viszi is a tornyot. Ez a legjobban a panthernél jött ki. Nagyon jó kis tank, de ha eltalálják a tornyodat annak vége is. Szóval nekem eddig ez az 1 dolog nem tetszik. -
Cseri0058
őstag
elég sokan vannak már fent a zárt bétán. mikor leléptem most 7000 főnél jártak már!
-
Cseri0058
őstag
Ma lelöttem egy repülőt tankkal.
Egyébként ti milyen módban játszatok a teszt szerón? Én rájöttem, hogy nekem az rb tetszik de piszkosul. Arcadot már nem is játszok...az olyan kis gagyi[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
milyen patch jött a zárt bétához? 3.1 gb....
-
Cseri0058
őstag
Na kipróbáltam ezt a tigrist. Nagyon ott van a szeren adja az áldást rendesen
-
Cseri0058
őstag
ezt nézzétek meg! mit kibír ez a pz3-as
nagyon nagy élmény volt ez a meccs. imááádom
[link] -
Cseri0058
őstag
egy dolog nagyon nem tetszik eddig. ha ellövik a tornyodat vagy a lövegedet nem tudod mozgatni, de még csak javítani sem lehet...ez azért elég gáz egy kicsit szerintem
-
Cseri0058
őstag
ha jól tudom most már mennie kéne a teszt szervernek...miért nem megy?
-
Cseri0058
őstag
nem tudom láttad-e?
Lőszer típusok -
Cseri0058
őstag
A tankos teszt szerveren ami van arany azt ellehet költeni büntetlenül? Tehát az igazi profilomon megmarad az arany?
-
Cseri0058
őstag
Játszottam pár órát vele. Nekem 2-szer crashelt a game.
Na szóval akkor:
Hihetetlenül jó. Nagyon tetszik. Itt van az igazi tankos feeling. Tetszik, hogy ha olyan helyen találom el a tankot csak úgy repkednek az alkatrészei. Nagyon jók a hangok. Itt nem lesz olyan, hogy meccs közben majd zenét hallgatok. Itt tényleg nagy élményt adnak a hangok. A grafika mesés, a tankok nagyon szépek. Az írányítást még szoknom kell mert azért máshogy viselkednek a tankok mint a wotban. Sokkal jobban tetszik az összkép. A wot ehhez képest nagyon gyenge eresztés(szerintem). Féltem, hogy nagy lesz a kempelés, de szinte nyomát sem látni ennek. Na és az, hogy nincs hp rendszer maga a tökély.
Ami nem tetszik/bug:
Elég jól rombolható a környezet. Viszont a lerombolt tárgyak nagyon össze vissza repkednek el. Olyen no fizika stílusban. Volt olyan, hogy nagyban megyek kezdés után és valamibe azthiszem egy tuskóba akadtam és hát az lett a vége hogy felborult a tank.Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal sokkal jobban tetszik mint a konkurens játéka!
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
válasz JackFeryll #3037 üzenetére
Igén néztem. Orosz pénzben eléggé megéri. De most akkor csak könnyű tankokkal mehetek csak?
-
Cseri0058
őstag
japókat akkor lehet hanyagolom a papírságuk miatt.
németekkel az a baj, hogy nem igazán tudnak forgolászni...(#2995) RG4L
a cobrákkal azt szoktam csinálni, hogy az elején kapásból fel bombázókat hajkurászni, de ha jön mellettük egy bf mondjuk akkor ott már teljesen megvagyok lőve...ez a boom and zoom nem igazán az én stílusom.
nekem valahogyan a spitek magasabb tierben nem igazán jönnek be.
hát lehet, hogy az lesz hogy mindegyikbe bele kezdek. elsőnek azt hiszem a oroszokba kezdek bele.(#2996) nemeth989
így teszek
-
Cseri0058
őstag
Egy kérdésem volna a tapasztaltabb játékosokhoz.
Melyik nemzetet kezdjem el, ha olyan gépekkel akarok repülni ami jól emelkedik, viszonylag gyors és nagy tűzerővel rendelkezik.
Az amcsikat most megutáltam. Szinte semmilyen gépet nem tudnak lefordulni a cobrák....szóval ezt most pihentetem. A másik ág amin 3-as szinten vagyok az a britek, de most ezeket is hanyagolnám mivel szerintem 3-as szinten már nincs valami nagy tűzerejük.
Így marad 3 ág. De a németek meg azért esnek ki mert nem jól fordulnak!?
Főként vadászokkal szeretnék repülni...
Valami irány mutatás kellene[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Na emberek ez brutális lesz! Ez a grafika eszméletlen! A hangokról már nem is beszélve! Itt nem lesz olyan, hogy zenét hallgatok game közben mint a wotnál! Nagyon nagyon várom már! Eszméletlen hangulatos lesz szerintem!
[link]3 dolog nem tetszik eddig:
1. Eltünnek a kilött tankok.
2. Eddig azt vettem észre, hogy nem lehet kidönteni a fákat (ez nem biztos)
3. Ütközésnél elég furán viselkednek a tankok(ezt betudjuk hogy még erősen fejlesztés alatt van)De ezekkel együtt is parádés játék lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Mustangokról mi a vélemény? Mennyire fordulnak jól?
Illetve szerintetek a repcsis és a tankos rész közös kasszát fog használni?
-
Cseri0058
őstag
néha napján nagyon ráérzek ezekre az aircobrákra
most már kezdem hozni az ilyen 5 kill és nem lőnek le a meccs feléig
illetve a mustangról mik a vélemények? érdemes majd kifejleszteni?illetve mikor indult a játék?
-
Cseri0058
őstag
válasz JackFeryll #2790 üzenetére
hát ha visszalőtt volna akkor kő kövön nem marad...
egyébként szerintem baráti hajóra lőtt.más:
a ma kapott 100 aranyat elköltöttem egy legénységre amiért kaptam 1500 pontot. Hát eléggé durván fellehet vele húzni a képességeit. -
Cseri0058
őstag
Azért az durva, hogy még ezt is megcsinálták!
[link]
Hihetetlenül várom már a gémet![ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Legénységi útmutató:
[link] -
Cseri0058
őstag
megcsináltam a 2 aircobrámon a legényeken az expertre fejlesztést vagy mit.
nem lehet változtatni, hogy mihez adja hozzá a +30 pontot? mert pl a gunnerek kaptak 2 +30-at amik ugye nincsenek a gépen... -
Cseri0058
őstag
ezek az aircobrák meg kingcobrák valami brutálisak! imádom őket!
a németekről mi a vélemény? elakarom kezdeni, mert az esetek 90%-ban ha valaki lelövi a szárnyamat az tuti német gép... -
Cseri0058
őstag
Na ez fincsi lesz! Itt aztán lehet majd taktikázni
[link] -
Cseri0058
őstag
na nekem meglett most a 300 gold.
kipróbáltam az orosz tier 1-es gépeket. Hát majdnem a könnyeim folytak már hihetetlen élvezet velük menni konkrétan úgy éreztem velük mintha senki nem tudna lelőni. úgy fordulnak, hogy konkrétan a gépnek 2 eleje van a tűzerő meg....hát....kegyetlen
-
Cseri0058
őstag
Lenne 2 alapvető kérdésem:
1. ha ab ben újratöltök a maradék lőszer ami maradt azt ki kell fizetni?
nem tudom érhető-e a dolog
2. ha veszek egy új gépet és átképzem rájuk a legénységet vesztenek valamit a szintjükből? -
Cseri0058
őstag
válasz JackFeryll #2561 üzenetére
hát nem tudom te milyen aircobrával mész, de nálam speciel rb-ben mindig én vagyok legelöl és a legmagasabban! szóval nagyon jól emelkedik és elég gyors is
más:
ahogy nézegettem a repcsikel rá kellett jönnöm, hogy tűzerőben ezek a spitek eléggé gyengusok. az elején nagyon élveztem velük menni, de most már annyira nem. ezek az aircobrák viszont nagyon bejönnek. most az a célom, hogy meglegyen az összes cobra
azután szerintem elkezdem az oroszokat mert azoktól egyenesen rettegek[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
na én is vettem aranyat okosítva...2800ft volt 2500 arany ami helyett 3000-t kaptam
-
Cseri0058
őstag
Arra nincs valami megoldás, hogy meccs közben mikor megnézem az állást tabbal akkor ne akadjon be a game? Illetve térkép nézésnél is ez van, de ott kb. 3-4 másodpercre megáll a játék...
-
Cseri0058
őstag
Gondoltam veszek egy kis aranyat prémnek. 2500 "goldot" akartam venni, gondoltam kb 2500 ft körül lesz. Ehelyett meg 4500 ft. Ez egy kicsit k@rva sok szerintem érte...
-
Cseri0058
őstag
a második p47-es thunderbolt-ot érdemes kifejleszteni?
-
Cseri0058
őstag
-
Cseri0058
őstag
az elöbb mentem egy rb csatát. 4 killem volt és elfogyott az üzemanyagom...töltényem még volt...aztán megpróbáltam haza vitorlázni de kb. a reptér előtt 300 méterrel lezuhantam :/
-
Cseri0058
őstag
ha kilépek rb csatából mert nem akarom megvárni a végét akkor ha jól emlékszem azt mondtátok hogy majd megkapom a pontokat a csata végén.
ezt hol látom hogy mennyit kapok? -
Cseri0058
őstag
Akkor leszünk páran már. Én holnap délután fent leszek. Remélem valaki innen lesz fent és akkor mehetnénk pár kört.
-
Cseri0058
őstag
nem valami aktív a topik.
származik valami bajom abból ha lelövik az első gépemet és én kapásból kilépek? -
Cseri0058
őstag
elkezdtem az amcsikat és már megvan a 2. aircobram is.
szerintem nagyon jó kis nemzet.
ma mentem pár kör rb-t. itt ahogy elnézem sokkal több xp-t lehet kapni körönként nem? -
Cseri0058
őstag
nektek is megakad a játék ha meccs közben előhozod a statisztikát?
a térképet meg már nem is merem előhozni...olyan szinte megakad a játék, hogy az már szinte hihetetlen... -
Cseri0058
őstag
Csak egy kérdés!
Ha sebzik a motoromat akkor azt nem lehet megjavítani? tiszta gáz, hogy egy idő után leáll...[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
ma reggel kb 5-6 meccset játszottam. egyet sem nyertünk meg....itt is ugyan annyi idióta van...
-
Cseri0058
őstag
na kipróbáltam ezt a gémet....
hát nekem ez nagyon nem megy.
1. ha valakivel szembe megyek akkor az mért akar belém jönni mindig? még csak a kikerülési szándék sincs meg senkiben...
2. miért lőnek hátba a csapattársak kezdéskor?
3. miért van az, hogy elkezdek lőni egy gépet és csak sebezni tudom amikor meg engem kezdenek el lőni egyből vagy kilövik a pilótát vagy irányíthatatlan lesz a gép...mindenesetre ez nem az én világom...egy lepkefingtól is meglehet itt halni...
4. mikor jön a tankos rész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- Gurulunk, WAZE?!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Napelem
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! Lenovo Thinkpad T470S laptop (14FHD/i5-G6/8GB/256SSD)
- Új állapotú ThinkBook,FullHD IPS, játékra is,i3 1115g4(4 4,1Ghz),8-32GB DDR4 RAM,SSD
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- AMD Ryzen 7 9800X3D / GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER WINDFORCE MAX OC / GIGABYTE X670E AORUS PRO X
- XBOX 360 & XBOX Classic Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest