Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Apple TV+
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz McLaca #13630 üzenetére
Az ügyfél a https://www.nordtelekom.hu/accounts weboldalon bankkártyával 1000, 3000, 5000, 12000 Ft-ot tölthet fel. Az egyenleg feltöltés kizárólag interneten bankkártyával lehetséges. Az egyenleget a következő 365 napban tudja az ügyfél felhasználni, akár kiegészítő díjcsomag előfizetésre vagy percdíjakra. Amennyiben az egyenleg nem kerül felhasználásra, visszatérítésre nincs lehetőségünk.
Jah és kapsz egy 21es körzetű számot, amikor én próbáltam ki (mert van 15 nap próba lehetőség, amikor is napi 3x ingyen telefonálhatsz, később ez heti 300ftért érhető el) akkor ezt a számot írta ki a másik oldalon. Igaz én nem a saját programjával használtam, mert az csak androidra van, a lumián meg a linphone-t ajánlották. A minőség nekem nem volt vmi fényes, de ez lehet azért mert: a) nem saját program b) gyenge a telefonom hozzá c) a codec-ekkel volt vmi gáz, és ha jól beállítom, akkor teljesen más d) legvalószínűtlenebb, de lehet az ingyen próba ennyit tud, de ez elég rossz lenne reklámnak.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux haladóknak
- Apple TV+
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest