-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi25
tag
válasz
betyarr #10241 üzenetére
Én raktam mk808-ra picuntu linuxot és fordítottam is rá asterisk-et. Sajnos a wifije tényleg szar, probáltam USB-s ethernet adapterrel is, de azzal még rosszabb volt. Igaz nem asix chipsetes volt az adapter.
A Raspberry-hez:
http://www.raspberry-asterisk.org/ van hozzá distro...
Azért arra figyeljetek, ha EU-n kívülről rendeltek, főleg kínából, akkor tuti az ÁFA! Már nincs olyan, hogy átcsúszik...
-
törölt tag
válasz
betyarr #10241 üzenetére
A Youtube vidót most nem lelem, de a kütyüről Itt egy link. Ez a legolcsóbb alap modell. Multimédiára nem igazán alkalmas, de ilyenre én már telepítettem Linuxot. Ezen futó Asterisk -kel nincs személyes tapasztalatom. Ha elakadnék, nem valószínű, hogy meg tudnék oldani egy problémamegoldást. De Instantwater talán igen. Ez csak két magos, nincs kékfog, beépített RJ45 és olyan extrák, mint SPDIF 5.1 hangkimenet. A Wifije is elég karcsú, de Asterisk szempontból ez mind lényegtelen. Kell hozzá egy kb. 4dolláros USB-Lan adapter, egy memóriakártya a dual boothoz és ennyi. Állítólag lehet belső táron is a Linux, de ezt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest