-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
-
itanczos
senior tag
Nálam csak 0 a harmadik tizedes...
0.010 a legkisebb!Jaaaa! Megvan az oka! Mert azoknál nálad nem mobil számokat hívtál, hanem vezetékest!
Mobil akkor is 0.010, ha 5 másoperc volt...[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
Joe123
senior tag
Nálunk most szerelte fel a digi a ház a tetejére a bázisállomását, feltételezem sok más helyen szintén. Ebből arra következtetnék, hogy legkésőbb jövőre elindul a mobilszolgáltatásuk. Nem hinném hogy potyára akarnának évi több száz milliót kifizetni azért, hogy dísznek álljanak ott a tornyaik.
-
Stanlee
őstag
Az az O2 tarifa eleg bestbuy, ha az ember sokat utazik. Az EUflat a roamingolos orszagon belul es nemet iranyba korlatlan percet ad, ill. 1 GByet adatkeret roamingban ennyi penzert nagyon barati szerintem.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
KTU
addikt
"Bizottság nem tett eleget az ígéretének, és a javaslat elsősorban a mobilszolgáltatók gazdasági érdekeit szolgálta volna ....."
Juncker azt mondta ez így sz@r, kezdjétek az elejéről.
Lefordítva
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
LámaZ
addikt
Egyébként a digi a műholdas tévét – amelyet kb. 3 évig néztem, mert aztán úgy döntöttem, hogy elég nekem a földfelszíni MindigTV is + a szabadon fogható műholdak – simán felszerelte, csak kábelt nem akarnak kihúzni nálam. Az egész kerületben nem építettek ki kábeles hálózatot tudtommal.
Legyen minden jó!
-
-
Stanlee
őstag
Habar en vagyok a legnagyobb kerekkotoje a digi-nek, mint mobilszolgaltatonak, en varom, hogy valami informacio keruljon mar ki roluk. Lehet, hogy a vodafonnal kozosen eszeltek ki valamit es ennek az eloszele jon ezekben a masszivan csokkentett percdijakban.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
embe
nagyúr
Persze, kb. rögtön a beírás után rá is jöttem. Mentségemre legyen mondva, ez ébredés után volt nem sokkal, kávé előtt. És ugye még az újdonság varázsa is ott lebegett előttem.
Nem tudod Stuntcalls másodperc vagy perc alapon számol?
Láma: Ha már a semmitmondó hsz-t gyűjtöd, legalább tedd OFF-ba! Persze ha van értelmes hozzászólásod akkor azt evidens hogy ON-ba.
De bízz magadban! Visszaolvastam. Van.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Ön nyert (vagy veszített, nézőpont kérdése)!
(#23338) togvau
Ha a VoIP szolgáltatódtól kaptál telefonszámot is, akkor igen, lehet hívni kintről is.
Ha csak egy e-mail vagy náluk, akkor is lehet hívni webes felületen, akárcsak a Skype-os vagy más csetelős alkalmazásokban.
Én arra még nem jöttem rá, hogy mobilos appból hogyan hívjak egy Stuntcalls-os felhasználót a beceneve révén, de nincs is ilyen ismerősöm.Legyen minden jó!
-
Ajándékok
aktív tag
Régen a bluemobile-t ajánlották, mert ha elfogy a keret nem tiltják, csak korlátozzák, de voip-hoz az is elég. Ez már nem működik?
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
törölt tag
Úgy, hogy rootolt készülékre telepíted a Titanium backup pro -t, és beállítod a MobileVoip -ra a többes adatmódot, majd kiraksz egy adatmód váltó widgetet. Vagy, átalakítod más apk -vá (ezt még nem próbáltam, de ha jól tudom, akkor Zipsigner -rel, vagy Lucky Patcher -rel lehet ilyet csinálni), majd telepítesz mellé még egyet.
[ Szerkesztve ]
-
hgabor19
aktív tag
Köszi a tippet ,így megoldódott.
Egyik telefonon Zoiper, másikon a MobileVOIP app(közben rátaláltam).
Így meg tudtam csinálni, hogy közös az account, de a kimenő CLID mindenkinél más.Már csak egy probléma van, mióta települt a MobileVOIP, azóta a YouTube videók hangja nem akar a külső hangszóróra kimenni, azt jelzi hogy hívásban van, emitt csak a fülhallgató hangerejét állítja...
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
Csak egy a baj a Domino Most-tal.... nem létezik.... legalább is a veszprémi ügyfélszolgálatuk szerint...
ha tudtok erről valami hivatalos tájékoztatást.... azt megköszönném... jöhet privátban is...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
embe
nagyúr
A reg webes felületen történt. A regisztráció után kaptam egy megerősítő emailt. Megerősítettem a reget. Az állt az emailben, hogy majd küldik a linket a letöltéshez.
Mivel a regisztrációnál a Playes email címet kellett megadni, arra gondoltam, hogy a Playen elérhető lesz az alkalmazás. De nem.
Csak az erről a fórumról leszedett alkalmazást tudom használni.
vagyis ha valaki nem tölti fel ide, hiába regeltem a weben, magát az alkalmazást nem tudtam volna telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Star Wars Outlaws teszt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest