- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #56086 üzenetére
Hello!
Update egy régebbi bejegyzéshez.
Hash99 (itt írta) ajánlotta, hogy delidelni kéne a procit, úgy gondoltam, jó lesz az így is. Nos nem annyira jött be. Aztán elvetettem az ötletet, hogy hűs legyen, inkább húzom picit 4,4 ghz-ra, ami 1,375 volt mellett stabil.
Na most előjött az ötlet, hogy kupaktalanítás. Kínából rendeltem egy 2600 ft-os kupaktalanítót, ami faék egyszerűségű és teszi a dolgát. Ha lúd legyen kövér alapon, vettem hozzá termal grizzly conductonautot meg kryonautot. És ma megtörtént a csoda.
Előtte:
Nagyobb kép: ElőtteItt látszik, hogy a max hőmérséklet 87 fok lett, ami kicsit szomorú is lévén, hogy csak 6 percig ment a stress test.
A szemfülesek észrevehetik, hogy a kép pillanatában épp áramot termelt a proci.És utána:
Nagyobb kép: UtánaHát hogy is fogalmazzak, nem hittem, hogy akár a 20 fokot is elérem a kupaktalanítással, de hogy átlag 84 helyett 63 fok lesz a max amin pörög, azért az nagyon meglepett.
Szóval mindent egybevéve, én is csak ajánlani tudom, de a delid eszközt mindenképpen ajánlom, még ha egy "szar" kínai is, mert ugyanúgy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Alphacool Eisblock Aurora Acryl RX 7900XT Reference with backplate
- Artic Liquid Freezer III 420 ARGB fehér 2030-ig garancia
- Corsair H115i PRO RGB 280mm + ML140 PRO RGB Ventilátorok Komplett Csomag!
- ID-COOLING DASHFLOW 240 HóFehér vízhűtés
- Lian Li HydroShift LCD 360TL, Fehér, !!! Akár 40.000ft-ért !!!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest