- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz Claude Leon #1675 üzenetére
Hümm!
Elég felületesen olvastam azt a hsz-edet, amiben a comodo-t javallottad. Eső után köpönyeg, most elolvastam, hogy mit is írtál.
Bele is szaladtam szépen. Úgy, ahogyan írtad.
...Háát, ez egy lúzer program, öregem. Megítélésem szerint nagyon kezdő rendszerismeretei vannak ennek a comodo csapatnak, ha a win szervizpack elemeire is riaszt. Avastot kitúrja, és mal-űzőként adja el magát, miközben minden csudával becsücsül a rendszerbe, és ücsörög rajta, mint a fiam a bilin, amikor szorulása van. Ugyan most per pillanat békén hagy az a fránya féreg, ami miatt a felhajtást csináltam, de már nem merem írni, hogy kitolakodott a betolakodó, mert lehet, h reggel ismét rám köszön.
Szóval megcsináltatta velem a hajcihőt mister comodo, azt hittem, ki se tudom tessékelni.
No, ha sikerült is ez a takarítás, hát ahhoz hasonlítanám, amikor valaki a benzinkúton a kocsi szélvédőjét piszkosnak találja, rábízza az udvariasan tolakodó culágerre a clíninget, aki úgy pucolja azt meg, hogy beveri az üveget egy féltéglával. Az eredmény szélvédő csere, és az új garantáltan tiszta lesz.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN